Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Umjetnica Sanja Golec: 'Od djetinjstva sam kreativna - crtam, slikam i starim stvarima vraćam sjaj'

Sanja Golec iz Bjelovara po zanimanju je ekonomistica, radi kao voditeljica poslovnice, a hobi joj je restauracija starih stvari te slikanje.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 13.3.2020. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Volim uređivati sve što mi dođe pod ruku, a pogotovo stare stavri. U njima vidim da nisu za baciti, nego im treba vratiti stari sjaj, što ja radim i to mi vrijedi više nego da odem u trgovinu i kupim nešto novo", započinje svoju priču večerašnja domaćica Sanja Golec, koja je taj svoj talent prepoznala još kao djevojčica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Rođena sam s tim, kao dijete sam bila kreativna i počela sam crtati i slikati već u djetinjstvu. No nikada nisam imala vremena time se baviti zbog posla i djece, ali sada ponovno ulazim u te vode i nadam se da ću se nastaviti intenzivnije baviti time", otkriva Sanja.

U kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog zabave i druženja,  ali i velike želje da pokaže svoj voljeni grad. Jako drži do tradicije i običaja te živi u kući koja je izgrađena 1906. godine, u kojoj je nekada živio poznati bjelovarski doktor Wagner.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uz to, preferira tradicionalnu kuhinju, a najčešće priprema variva, meso i pečenje. Uvijek će rado kušati piletinu u umaku od gljiva, kao i eksperimentirati s jelima, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što često žuri.

A hoće li večeras svojim gostima stići pripremiti ukusnu večeru i može li zaraditi više bodova od vodeće Mirele - pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba