Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Unatoč kritikama, Krešimir ipak osvojio dovoljno bodova za prelazak u vodstvo

Nadmašio je Ljubicu i Sanju

Image
RTL.HR/ 17.7.2019. u 22:14
Play ponuda

Nakon dva dana u Krapinsko-zagorskoj županiji show „Večera za 5 na selu“ preselio se u Zagrebačku županiju u mjestu Jakovlje, gdje je svoje protukandidate ugostio Krešimir, koji ima idealnu priliku da dobije dobre ocjene i prestigne trenutačno vodeću Sanju. Njegov se jelovnik sastoji od predjela naziva Ljetnoosvježenje, glavnog jela Vatrenateletina i deserta Sirniurnebes.

Uslijedilo je glavno jelo, koje je svima bilo vrlo ukusno. „Teletina i krumpir ispod peke bili su još bolji nego što su izgledali, bilo je stvarno odlično, dvaput sam uzela“, rekla je Barbara i dodala kako nije primijetila da domaćin flertuje s njom. „I da je tako, nema šanse“, u šali je komentirala. Desert se svima svidio - i izgledom i okusom, no Sanja je zafrkavala domaćina kako nije tradicionalan.

„Baš prava tradicija, to je meni moja babica non-stop pekla“, rekla je. Krešimir je svojim gošćama pripremio darove, zahvalio im na lijepom druženju, a potom su još jednom nazdravili.

Image
Foto:
Image

'Nedostajalo je dekoracije'

Ana je za Krešimirovu večeru dala ocjenu osam zato što joj je nedostajalo dekoracije, prostora, a i sala joj nije odgovarala, Barbara je dala devetku jer joj se predjelo nije svidjelo, Sanja je dala ocjenu osam jer je očekivala zagorsku hranu, a Ljubica je svom favoritu Krešimiru ipak dala tek osmicu iako joj se sve svidjelo.

Trenutačno vodi Krešimir, a hoće li se to promijeniti kada svoju hranu posluži Barbara - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba