Play ponuda
Play ponuda
velika ljubav

Unučica je donijela veliko veselje u cijelu obitelj: 'Jako je vesela i obožava svoju baku, a i ja nju'

Marica Krstić progovorila je o svojoj obitelji, a posebno unučici koja je svima donijela veliko veselje

RTL.hr/ 20.12.2022. u 15:00
Play ponuda

Dobro znani natjecatelji iz Dalmacije ostali su upamćeni kao najbolji domaćini, a ovog tjedna potvrdit će to i u blagdanskom izdanju 'Večere za 5 na selu'. Marica Krstić po zanimanju je dizajnerica tekstila i dolazi iz Zadra. Gledateljima RTL-a poznata je po sudjelovanju u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u kojem je sudjelovala s prijateljicom Silvijanom Dražović, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se da bi educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji.

Marica će za sebe reći da je vesela, komunikativna i tolerantna. Slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit i pravi likere, a ljubiteljica je mediteranske i kontinentalne kuhinje. Uživa i u kolačima, no otkako je početkom godine doživjela infarkt, Marica je znatno promijenila način života i prehrambene navike. Uz Maricu, tijekom blagdanskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' gledat ćete Marija Jukića, Dušku Zaninović, Lorentu Fuštin i Anđelka Babačića.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Svoj blagdanski meni Marica je otvorila predjelom kojem je nadjenula ime Morske orgulje. Odu svom Zadru nastavila je s glavnim jelom - 'Rock me, baby', a sve je zaključila desertom kojem je dala ime Donat. Nakon što je završila s pripravom glavnog jela, Marica se bacila na desert zvan Donat. Tijekom priprave slasnog blagdanskog kolača, Marica je progovorila i o unučici koju je nedavno dobila.

"Lani u sedmom mjesecu dobili smo unučicu. To je ono lijepo što se dogodi u životu, stvarno, unučići su razonoda, veselje, predivna je cura! Eto, nakon dva sina sam u kući dobila curicu, baš nam je drago, jako je vesela beba i babu obožava, a i ja nju", ispričala je Marica. Kažu da se unuče voli više od vlastitog djeteta, no Marica nije od te teorije. "Mislim da to nije točno jer su to dvije različite ljubavi, kako ja nju mogu voljeti više od moje djece koju sam nosila devet mjeseci? Ali to je nešto drugačije, obično kad dobiješ svoju djecu, onda gradiš kuću, gradiš život, karijeru, a u ovim godinama kad dobiješ unuče, onda si manje nervozan i živčan, imaš vremena za njih, ali to je drugačija ljubav. To se ne može uspoređivati, jednostavno ne može", jasna je Marica.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba