Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Iskusna kuharica

Upoznajte Đurđicu - modernu baku, kraljicu pohanja i medijsku zvijezdu!

Danas kuha vesela umirovljenica koju su gledatelji već imali priliku upoznati u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', gdje su je prozvali kraljicom pohanja!

Image
Press/ 30.7.2019. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Đurđica je vrlo otvorena, komunikativna, vedra i moderna baka koja uvijek kaže što misli, čemu su gledatelji mogli svjedočiti i u showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ u kojem se natjecala sa svojom unukom Mateom Golik, a sada će svoje kulinarsko umijeće pokazati u showu 'Večera za 5 na selu'. Zbog sudjelovanja u emisijama, Đurđica je vrlo poznata u svom kvartu te je znaju svi na Kustošiji - "Ja sam postala medijska zvijezda!" - šali se vesela umirovljenica.

Image
Foto:
Image

Osim Matee, Đurđica ima još četvero unučadi i jednog praunuka, obitelj joj je najveće bogatstvo u životu te priznaje da u njezinom domu nikada nije dosadno.

"Moderna sam baka zato što s klincima uvijek radim gluposti, igramo nogomet, badminton, valjamo se po travi...", kaže umirovljena krojačica koja, kada nije baka, najviše voli sjesti i popiti kavu te riješavati križaljke.

Image
Foto:
Image

"Rješavajući križaljke naučim neke nove riječi i pojmove, testiram svoje znanje i to me zadovoljava", priznaje Đurđica koju je Tomislav Špiček prozvao kraljicom pohanja jer najviše voli raditi pohano meso, misli da je to njezina specijalnost, a unuci obožavaju jesti bakine pohance. 

Image
Foto:
Image

Zbog godina iskustva, vrlo je spretna i snalažljiva u kuhinji te zna sve kulinarske trikove. Iako najviše voli pripremati tradicionalne recepte, Đurđica je spremna kušati i nešto modernija jela te eksperimentirati s receptima. 

Što će moderna baka Đurđica i kraljica pohanja pripremiti svojim gostima i hoće li ih oduševiti , pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hmmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba