Play ponuda
Play ponuda
isprike, isprike

Valentina izrazila žaljenje zbog Tinovog deserta: 'Meni je jako žao što sam ja našla tu dlaku...'

Nakon što je Valentina pronašla dlaku u Tinovom desertu, ta tema otvorila se i tijekom Reine priprave deserta, također torte od mrkve.

RTL.hr/ 19.5.2023. u 20:50
Play ponuda

Baranjski tjedan 'Večere za 5 na selu' zaključit će studentica mađarskog jezika Rea Tordi. Poduzetna Rea trenutačno radi kao operaterka u kladionici, a svoje slobodno vrijeme koristi za kuhanje, isprobavanje raznih kuhinja te je predsjednica udruge mađarskog jezika. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva, zabave i izlaska iz svoje zone komfora.

Tijekom priprave deserta, kojeg se prvog prihvatila, Rea je otkrila da se nada da će njezina torta od mrkve biti bolja negoli Tinova. U njegovoj se čak pronašla i dlaka, a ekipa se sada prisjetila nemilog događaja! "Radimo tortu od mrkve, nju smo već vidjeli ovaj tjedan, ali je moja torta malčice drugačije od Tinove", ispričala je Rea.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Rekla je da često radi slastice, mislim da bi mogla biti super torta", jasna je bila Biljana u komentaru. Ja se nadam da u ovoj torti nećemo naći dlake", dodala je Biljana. A radilo se o dlaci koju je Valentina našla u Tinovoj torti. O svemu se očitovala i pronalaziteljica. "Meni je jako žao što sam ja našla tu dlaku. Ja sam jako gadljiva osoba pa mi to nije bio lijep osjećaj. Ne mislim da se to ne može dogoditi, stvarno mi je žao što sam ju našla", zaključila je Valentina.

'Večeru za 5 na selu' gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba