Play ponuda
Play ponuda
Bit će veselo!

Vatrogasac Marin poznaje sve ovotjedne kandidate: 'To je puno lakše nego kad je nepoznata ekipa'

Prvi domaćin 'Večere za 5 na selu' na otoku Lošinju je 38-godišnji vatrogasac Marin Brčić koji se u kulinarski show prijavio na poziv svojih prijatelja kako bi svi zajedno kao društvo sudjelovali u emisiji

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 6.6.2022. u 18:00
Play ponuda

Simpatični Marin dolazi s Lošinja, točnije iz grada Malog Lošinja i po zanimanju je profesionalni vatrogasac. „Biti vatrogasac je zanimljivo. Posao nije težak dok nema intervencija, a kad je intervencija, onda stisneš zube i odradiš posao. Najteže su prometne nesreće, a imamo i klasične intervencije poput skidanja mačke s drva ili pak sove“, započinje Marin svoju priču koji se, uz stalni posao, još bavi voćarstvom i hortikulturom, uzgojem maslina, podvodnim radovima, skiperiranjem na moru te DJ-iranjem.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svestrani Lošinjanin sebe opisuje kao vedru osobu koja je uvijek spremna za zafrkanciju i društvo pa je tako rado prihvatio poziv za sudjelovanjem u emisiji, a sav osvojeni novac kandidati planiraju dati u dobrotvorne svrhe. „U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavio zbog dobrog društva, slučajno sam uletio u tu priču, ali drago mi je da su me zvali“, otkriva Marin koji ovotjedne kandidate poznaje od ranije: „Zadovoljan sam s ekipom s kojom kuham. Znamo se i to je puno lakše nego da e nepoznata ekipa. S dvojicom se znam preko posla jer zajedno surađujemo, jedan je moj prijatelj i mesar te moj susjed Elvis.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je riječ o kuhanju, Marin preferira mediteransku kuhinju te voli isprobavati nova jela, a u pripremi jela najčešće koristi domaće i lokalne namirnice koje se mogu pronaći na otoku.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će se profesionalni vatrogasac snaći u ulozi domaćina i koje će ocjene dobiti od svojih prijatelja za pripremljene specijalitete – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulaze u superpar

Od večeras igra ima nova pravila! Bivši kandidati za RTL.hr o ulasku u kuću: 'Nadamo se da će nas prihvatiti'

Play ponuda

Više s weba