Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Vazma otkrila zašto je suzdržana prema Mirjani: 'Njezina mama i moj biološki otac su bili brat i sestra. No, ...

Gledatelji 'Večere za 5 na selu' mogli su u ponedjeljak navečer tijekom prve ovotjedne epizode primjetiti suzdržano ponašanje između Vazme i Mirjane, a Vazma je u drugoj epizodi otkrila neke od razloga zašto je to tako.

RTL.HR/ 22.9.2020. u 20:35
Play ponuda

"Osobno nemam puno kontakata s gospođom Mikrović i ne bih okmnetirala kakva je osoba, ne bih komentirala", rekla je Vazma, ali je ipak nastavila: "Za mene nije ženstvena, onako mi više izgleda muškobanjasto, komunikacija je takva kakva je, rekla sam van da nisam puno komunicirala s gospođom Mirjanom jer bilo je nekih problema", rekla je Vazma.

Mirjanin sin Edi također je komentirao da nisu u kontaktu. "Mi se nismo 10 godina vidjeli, a živio 1 kilometar jedni od drugih", otkrio je. 

Potom je Vazma ispričala svoju priču. "U biti mi smo u krvnom srodstvu, ajmo tako reći, njezina mama i moj biološki otac su bili brat i sestra. Mene otac kao kćer nije priznao nikad i tu se nekako, vjerujem, našla gospođa Mirjana koja je taj zadnji dio pretpostavljam života mog biološkog oca bila s njim i onda su stvari krenule tako kako jesu i... Ostat ćemo na tome, nećemo više ništa komentirati", zaključila je Vazma.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba