Večera za 5

'Večera za 5 na selu' i dalje je na Kvarneru: Upoznajte nove kandidate koji dolaze s otoka Krka!

Došlo je vrijeme da ekipa RTL-ova kulinarskog showa u dvanaestoj sezoni posjeti i jedan otok pa će se u nadolazećem tjednu kuhati specijaliteti otoka Krka! Petero novih natjecatelja jedva čekaju pokazati svoje kulinarske vještine, ali i kušati jela protukandidata. Dobra hrana i ugodno društvo je zagarantirano, a tko su novi natjecatelji – doznajte u nastavku!

RTL TV
26.10.2020 09:00

JANA PUŽ (43), MALINSKA

Jana je vesela, energična i svestrana žena koja ima razne interese i hobije – ona je arhitektica koja bere samoniklo bilje koje kasnije upotrebljava u svojim makrobiotičkim kulinarskim kreacijama, meditira u gong kupki i prakticira alternativne duhovne prakse, promiče zdravu prehranu na biljnoj bazi, a zanima ju ekologija, aktivizam te se bavi i dresurom pasa. Uz sve navedeno Jana uvijek nađe vremena i za svoju obitelj. U show 'Večera za 5 na selu' se prijavila kako bi široj publici prezentirala makrobiotske i zdrave prehrambene navike, čime je ona sama vrlo oduševljena.

Večera za 5 na selu

JELENA LOVRIĆ (39), ŠILO

Jelena je rodom iz Istre, ali živi na otoku Krku, a bavi se iznajmljivanjem apartmana. Vrlo je komunikativna i vedra osoba koja će uvijek rado pomoći svima oko sebe. Jelena i njezin suprug su posvojili dvoje djece te su udomili i dva psa i sad je njihov dom prepun ljubavi. U slobodno vrijeme Jelena trenira fitnes, a obožava i kuhati. U RTL-ov kulinarski show se prijavila zbog novog iskustva te kako bi upoznala nove ljude i probala zanimljiva jela. Iako preferira tradicionalnu kuhinju, spremna je probati sve što se ponudi na stolu, no priznaje kako baš i nije vješta u pripremi deserta.

Večera za 5 na selu

IVAN ŠPANIĆ (56), ŠILO

Ivan je draga i nesebična osoba koja rijetko ima vremena za odmor jer je vlasnik umirovljeničkog doma i umjesto da posao zbrinjavanja starijih osoba prenese na svoje zaposlenike, on često kuha obroke za svoje štićenike do kojih mu je jako stalo. U domu je usavršio svoje kulinarske sposobnosti, a najviše je ponosan na dekoraciju jela, što smatra i svojim adutom u 'Večeri za 5 na selu'. Ivanovo omiljeno jelo je gulaš, koji je jako popularan na Krku, a najviše preferira mediteransku i kontinentalnu hrvatsku kuhinju.

Večera za 5 na selu

BOJAN VUKELIĆ (35), MALINSKA

Bojan je vrlo vedar mladić pun pozitivne energije koji se voli šaliti. Po struci je kuhar pa se nada kao će mu to biti najveća prednost u odnosu na druge natjecatelje. Bojan je puno putovao po cijelom Jadranu, ali i po svijetu, gdje je isprobavao mnoga jela i učio različite tehnike kuhanja. A svoje će stečeno znanje prezentirati u 'Večeri za 5 na selu', a ne krije kako mu je jedan od glavnih motiva za prijavu u show i - pobjeda!

Večera za 5 na selu

MIRJANA VUGRINEC (53), ŠILO

Mirjana je vesela i zabavna osoba koja svijet voli gledati kroz ružičaste naočale te obožava putovati, plesati i pjevati! Rodom je iz Čakovca, no na otoku Krku je pronašla svoj drugi dom. Mirjana preferira tradicionalnu kuhinju te će gostima Primorcima na večeri poslužiti njezina omiljena međimurska jela. U show 'Večera za 5 na selu' se prijavila jer je željna novog iskustva, druženja i zabave uz dobru hranu i dobro društvo, a i vrlo je samouvjerena u svoj kulinarski talent.

Večera za 5 na selu

Krčki tjedan 'Večere za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!