Play ponuda
Play ponuda
Novi kulinarski tjedan

'Večera za 5 na selu' ide dalje! Upoznajte zanimljive kandidate iz Međimurja i Hrvatskog zagorja!

U novom tjednu „Večere za 5 na selu“ posjetit ćemo dvije velike regije - kuhat će se, družiti i veseliti u Međimurju i Hrvatskom zagorju! A tko od ovotjednih domaćina bude imao najbolju večeru, dobit će poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna, a i ostali natjecatelje neću biti razočarani jer će i oni biti nagrađeni poklon-bonom u vrijednosti od 1000 kuna!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 12.10.2020. u 9:00
Play ponuda

SONJA LONČARIĆ (33), PRAPORČAN

Sonja Lončarić ima 33 godine, dolazi iz mjesta Praporčan pokraj Čakovca i radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe. Za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba, koja voli zabavu i druženje pa je to i jedan od razloga što se prijavila u show. Premda puno radi, uvijek nađe vremena za svoj omiljeni hobi - pečenje kolača, najčešće kuha tjestenine i međimursku gibanicu, a preferira mediteransku kuhinju.

KARMEN ČEHOK (32), NOVAKOVEC 

Karmen dolazi iz mjesta Novakovec kod Čakovca, ima 32 godine i gledatelji je pamte kao vedru i nasmijanu osobu iz kulinarskog showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“. Odmalena voli kuhati, prava je profesionalka kad je riječ o tradicionalnoj kuhinji, a priznaje kako u posljednje vrijeme voli i kineske delicije. U slobodno vrijeme izrađuje rode od stiropora, okvire i knjige za uspomenu, narukvice prijateljstva, adventske aranžmane i mnoge druge stvari.

ANTUN RAŠIĆ (60), VARAŽDIN

Antun Rašić je 60-godišnji umirovljenik iz Varaždina, koji u slobodno vrijeme voli ići u ribolov, svira gitaru, vozi se na motociklu i bere gljive. Već je sudjelovao u nekim kulinarskim emisijama, rado piše i dijeli recepte i uvijek iznova voli dokazivati svoje vještine u kuhinji. Priznaje da ne voli kritike, provokacije i dodatne komentare drugih oko sebe dok kuha. Također, ovisan je o uzbuđenju, dinamici, izvrsno radi pod pritiskom i za sebe kaže da je stručnjak za tradicionalnu hranu.

NIKOLINA FLEGARIČ (47), VARAŽDIN

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nikolina ima 47 godina, dolazi iz Varaždina, po zanimanju je inženjerka tekstila, no trenutno vodi trgovinu zdrave prehrane. U show se prijavila zato što želi promovirati bezgletunsku prehranu i zdrav život, a voli i isprobavati nove stvari te kušati ukusna jela. U slobodno vrijeme radi u vrtu, eksperimentira s raznim jelima i izrađuje himalajske svjetiljke, a preferira kombinaciju tradicionalne i moderne kuhinje.

GORDANA KUŠAR (45), DONJI KNEGINEC 

Gordana je 45-godišnja slastičarka koja dolazi iz naselja Donji Kneginec kod Varaždina. Za sebe kaže da je vesela i optimistična osoba bez obzira na to što joj život nije jednostavan. Naime, njezin sin je alergičan na gluten pa je svoj jelovnik prilagodila prehrani i želi promovirati takvu vrstu prehrane. Kad dane ne provodi na poslu, frizerka je, košarkašica i članica udruge u kojoj se zalaže za prava osoba s invaliditetom. Obično kuha variva i mesna jela, a preferira tradicionalnu zagorsku kuhinju.

Show 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
MALO IM JE ŽAO

Karmela i Tomislav za RTL.hr o 'Superparu' i napadima iza leđa: 'Najhrabrije je reći u lice iako možda nije najpametnije'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulaze u superpar

Od večeras igra ima nova pravila! Bivši kandidati za RTL.hr o ulasku u kuću: 'Nadamo se da će nas prihvatiti'

Play ponuda

Više s weba