Večera za 5 na selu

'Večera za 5 na selu' ide u Kutinu i okolicu: Upoznajte pet novih kandidata!

Ovog ponedjeljka 'Večera za 5 na selu' ide u Kutinu i okolicu, ovo je pet novih kandidata!

RTL
09.10.2022 10:00

MARICA ŠIROKI (74)

Marica Široki

Marica Široki ima 74 godine, umirovljenica je i dolazi iz mjesta Vidrenjak, a radila je kao kemijski laborant.

U emisiju 'Večera za 5 na selu' se prijavila jer želi upoznati nove ljude, a voljela bi i isprobati nešto novo. Imam puno godina, ali smatram da sam još uvijek u formi", otkriva Marica koja ima svoj OPG. Bavi se poljoprivredom, vrtlarstvom i uzgojem domaćih životinja, a obožava i kuhati. Na njezinom jelovniku nerijetko se nađe sarma te domaća pileća juha i meso jer to najviše voli kuhati, a omiljeno jelo su joj dizani knedli na pari i bijeli žganci. Kao najveću manu u kuhinji Marica navodi to što ponekad skuha više nego što bi trebalo, a vrlina joj je to što je naučila odlično peći kolače jer ih je pekla na svadbama.

IVAN KRIZMANIĆ (25)

Ivan Krizmanić

Ivan Krizmanić ima 25 godina i dolazi iz Kutine, a radi kao zavarivač i muzičar.

U emisiju 'Večera za 5 na selu' se prijavio zbog zabave i druženja, a nije mu problem reći ni da bi volio pobijediti. Za sebe kaže da je veseo, zabavan i šaljiv, a slobodno vrijeme voli provoditi svirajući u bendu 'Tamburaški Sastav Bilogora' ili provoditi vrijeme s djevojkom i prijateljima. Ivan otkriva da najviše voli spremati roštilj, preferira tradicionalnu kuhinju, a omiljeno jelo mu je janjetina. Iako, priznaje da je u kuhinji malo smotan, ponosan je na to što kao vrlinu navodi da može pojesti ama baš sve.

MARTINA FILIPOVIĆ (35)

Martina Filipović

Martina Filipović ima 35 godina, samohrana je majka dvoje djece i konobarica, a dolazi iz Kutine.

U emisiju 'Večera za 5 na selu' se prijavila zbog novog iskustva i druženja, a kada ne radi proizvodi vino s dečkom te provodi vrijeme s djecom i u društvu prijatelja. Martina preferira kontinentalnu kuhinju, a najčešće sprema meso na razne načine dok joj je omiljeno jelo bolonjez. Kao manu u kuhinji navodi to što zna previše začiniti hranu, a vrlina joj je što je jako brzo kuha.

MLADEN VOJTKULAK (60)

Mladen Vojtkulak

Mladen Vojtkulak ima 60 godina, dolazi iz Kutine, umirovljenik je i bivši policajac te otac dvoje djece.

Trenutačno se bavi poljoprivredom i glazbom, a u emisiju 'Večera za 5 na selu' se prijavio jer želi naučiti nove recepte i upoznati nove ljude. Sebe opisuje kao kreativnog i marljivog, a ima razne hobije - piše poeziju i objavio je nekoliko zbirki, brine o vrtu i voćnjaku te domaćim životinjama, glumi i bavi se glazbom. Naime, Mladen je skladao više od tisuću kompozicija i nekoliko himni za lokalne nogometne klubove. Voli kuhati domaću i tradicionalnu hranu, a najčešće mu se na jelovniku nađu gulaši i variva.

MANDA MANDIĆ (61)

Manda Mandić

Manda Mandić ima 61 godinu i dolazi iz Garešnice, a po zanimanju je njegovateljica.

U emisiju' Večera za 5 na selu' se prijavila jer voli druženje i kuhanje, ali priznaje i da bi voljela pobijediti. Manda živi na relaciji Hrvatska – Austrija, a sebe opisuje kao komunikativnu, druželjubivu osobu, vedre naravi. U slobodno vrijeme bavi se kuhanjem te rukometom i odbojkom. Najčešće voli kuhati razna variva, pečeno meso i umake, a omiljeno jelo su joj kotleti na samoborski, teletina ili puretina s krumpirom. Manda preferira domaću kuhinju, a kao manu navodi to što zaprlja puno suđa dok joj je vrlina ljubav prema hrani.