Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MORE NA TANJURU

'Večera za 5 na selu' odlazi na sunčani Vis: Upoznajte prve kandidate nove sezone!

Trinaesta sezona zabavnog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 29. ožujka u 20 sati na RTL-u! Gledateljima će se prvi predstaviti kandidati s otoka Visa koji će pripremati razne tradicionalne viške recepte, ali i nešto modernija jela.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.3.2021. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šarolika ekipa puna zanimljivih karaktera u sastavu ugostiteljice Jasne Bralić i njezine kćeri, ujedno i domaćice na brodu, Katarine Bralić, zatim kuharice Kristine Žižić, umirovljenika i ugostitelja Ivana Madunića te svestrane Darke Rakić domaćini su i gosti prvog tjedna nove sezone RTL-ova kulinarskog showa. Svi oni svoju su sreću pronašli na sunčanom otoku Visu, a gledatelji će u showu 'Večera za 5 na selu' imati priliku upoznati komadić njihova raja.

JASNA BRALIĆ (57)

Ugostiteljica Jasna Bralić dolazi iz mjesta Rukavac i može se reći da je prilično aktivna osoba - kad nije previše zauzeta brigom oko iznajmljivanja apartmana, ide na boćanje, kupanje, u ribolov, planinari, u duge šetnje sa psom i uživa u svim drugim aktivnostima na otvorenom. S kćeri Katarinom prijavila se u show 'Večera za 5 na selu' zato što obje vole kuhati, a i kaže kako jednostavno nikada nema mira i radi svašta. Također želi pokazati viške specijalitete, upoznati nove ljude i jesti ukusnu hranu, lijepo se zabaviti, družiti i zapjevati, a ne skriva kako bi bilo lijepo i da pobijedi. Kad je o kuhanju riječ, omiljena kuhinja joj je mediteranska, a omiljena hrana 'viški kulen' i morski puževi.

KRISTINA ŽIŽIĆ (35)

Kristina Žižić dolazi iz Visa, ima 35 godina, majka je troje djece i kaže kako od malih nogu voli kuhati pa i ne čudi što je po zanimanju kuharica. Tvrdi da u kuhanju nema mana zato što svi hvale njezine delicije. Kuha i meso i ribu, omiljena joj je hrana pašticada, a za sudjelovanje u showu prijavila se zato što se želi zabaviti, družiti i ponajprije doživjeti novo iskustvo. U slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima, vozi biciklom, pravi marmelade i likere. Preferira mediteransku kuhinju, najčešće kuha ribu i mesna jela, a omiljeno joj je jelo pašticada. Samouvjereno tvrdi kako u kuhanju nema mane zato što izvrsno kuha i svima se svidi ono što pripremi. Za sebe kaže da iznimno marljiva, vrlo zabavna i krajnje tvrdoglava.

KATARINA BRALIĆ (28)

Katarina Bralić dolazi iz Rukavca, no posljednjih nekoliko godina živi u Splitu. Radi kao domaćica na brodovima; točnije na katamaranima i jedrilicama, a slobodno vrijeme pravi i prirodnu kozmetiku, ponajviše kreme od smilja kojeg ima puno na otoku, uživa u šetnjama prirodom i druži se s prijateljima. Omiljeni joj je hobi jedrenje i kad god može, ode na neku regatu, natjecanje, a posljednje tri godine jedri s timom. Baš kao i njezina majka Jasna, i 28-godišnja Katarina voli kuhati te ne skriva kako bi voljela pobijediti u viškom tjednu. Komunikativna je, vesela i druželjubiva osoba koja pridaje veliku pozornost detaljima. Preferira mediteransku kuhinju, omiljeno joj je jelo riba, a dok kuha - ne voli da joj se netko petlja u posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

IVAN MADUNIĆ (65)

Ivan Madunić je umirovljeni pomorski tehničar koji dolazi iz Splita, no sada živi na Visu. Taj 65-godišnji ugostitelj pravi je obiteljski čovjek koji je u braku 46 godina i ima troje djece. Voli dobro društvo i dobru hranu, kao i udičarenje, a najdraži mu je hobi izrađivanje naušnica od školjaka! Vodi konobu sa suprugom za koju kaže da je u tome broj jedan, a da on asistira u svemu; od nabave do postavljanja stolova, što god treba. Mogli bismo ga opisati kao iskrenu, otvorenu i, kako kaže, vrlo prilagodljivu osobu. Od 'Večere za 5 na selu' očekuje lijepo druženje uz šale, viceve, pjesmu i domaću kuhinju te se nada da će se ekipa iz viškog tjedna nastaviti i poslije družiti - što mu je bio i glavni motiv za sudjelovanje u showu.

DARKA RAKIĆ (54)

Premda je 54-godišnja Darka Rakić kemijska tehničarka, kuhanjem se bavi od ranih dana, kada joj je otac prenio ljubav prema kuhanju. Jedanaest godina živi na Visu, gdje suprug i ona iznajmljuju apartmane i kaže da baš uživaju u svom obiteljskom gnijezdu. Prije toga živjeli su u Splitu te jedno vrijeme u Francuskoj, u gradiću Saint Louis, gdje su nakon nekog vremena otvorili hotel i restoran. Svestrana Darka obožava putovati, skuplja suvenire, šiva, crta po bocama i bavi se dizajnom interijera. Njezina je omiljena kuhinja mediteranska, najdraže jelo rižoto, a kulinarska vrlina korištenje autohtonih i organskih proizvoda. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila zato što se voli družiti i pripremati jela za goste te ponajprije kako bi doživjela neko novo lijepo iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Zanimljive kandidate i njihove večere ne propustite pogledati u novoj sezoni showa 'Večera za pet na selu' od ponedjeljka, 29. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba