Večera za 5

'Večera za 5 na selu' odlazi na sunčani Vis: Upoznajte prve kandidate nove sezone!

Trinaesta sezona zabavnog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' s prikazivanjem počinje u ponedjeljak, 29. ožujka u 20 sati na RTL-u! Gledateljima će se prvi predstaviti kandidati s otoka Visa koji će pripremati razne tradicionalne viške recepte, ali i nešto modernija jela.

RTL.hr
25.03.2021 08:00

Šarolika ekipa puna zanimljivih karaktera u sastavu ugostiteljice Jasne Bralić i njezine kćeri, ujedno i domaćice na brodu, Katarine Bralić , zatim kuharice Kristine Žižić, umirovljenika i ugostitelja Ivana Madunića te svestrane Darke Rakić domaćini su i gosti prvog tjedna nove sezone RTL-ova kulinarskog showa. Svi oni svoju su sreću pronašli na sunčanom otoku Visu, a gledatelji će u showu 'Večera za 5 na selu' imati priliku upoznati komadić njihova raja.

JASNA BRALIĆ (57)

Jasna Bralić

Ugostiteljica Jasna Bralić dolazi iz mjesta Rukavac i može se reći da je prilično aktivna osoba - kad nije previše zauzeta brigom oko iznajmljivanja apartmana, ide na boćanje, kupanje, u ribolov, planinari, u duge šetnje sa psom i uživa u svim drugim aktivnostima na otvorenom. S kćeri Katarinom prijavila se u show 'Večera za 5 na selu'zato što obje vole kuhati, a i kaže kako jednostavno nikada nema mira i radi svašta. Također želi pokazati viške specijalitete, upoznati nove ljude i jesti ukusnu hranu, lijepo se zabaviti, družiti i zapjevati, a ne skriva kako bi bilo lijepo i da pobijedi. Kad je o kuhanju riječ, omiljena kuhinja joj je mediteranska, a omiljena hrana 'viški kulen'i morski puževi.

KRISTINA ŽIŽIĆ (35)

Kristina Žižić

Kristina Žižić dolazi iz Visa , ima 35 godina, majka je troje djece i kaže kako od malih nogu voli kuhati pa i ne čudi što je po zanimanju kuharica. Tvrdi da u kuhanju nema mana zato što svi hvale njezine delicije. Kuha i meso i ribu, omiljena joj je hrana pašticada, a za sudjelovanje u showu prijavila se zato što se želi zabaviti, družiti i ponajprije doživjeti novo iskustvo. U slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima, vozi biciklom, pravi marmelade i likere. Preferira mediteransku kuhinju, najčešće kuha ribu i mesna jela, a omiljeno joj je jelo pašticada. Samouvjereno tvrdi kako u kuhanju nema mane zato što izvrsno kuha i svima se svidi ono što pripremi. Za sebe kaže da iznimno marljiva, vrlo zabavna i krajnje tvrdoglava.

KATARINA BRALIĆ (28)

Katarina Bralić

Katarina Bralić dolazi iz Rukavca , no posljednjih nekoliko godina živi u Splitu. Radi kao domaćica na brodovima; točnije na katamaranima i jedrilicama, a slobodno vrijeme pravi i prirodnu kozmetiku, ponajviše kreme od smilja kojeg ima puno na otoku, uživa u šetnjama prirodom i druži se s prijateljima. Omiljeni joj je hobi jedrenje i kad god može, ode na neku regatu, natjecanje, a posljednje tri godine jedri s timom. Baš kao i njezina majka Jasna, i 28-godišnja Katarina voli kuhati te ne skriva kako bi voljela pobijediti u viškom tjednu. Komunikativna je, vesela i druželjubiva osoba koja pridaje veliku pozornost detaljima. Preferira mediteransku kuhinju, omiljeno joj je jelo riba, a dok kuha - ne voli da joj se netko petlja u posao.

IVAN MADUNIĆ (65)

Ivan Madunić

Ivan Madunić je umirovljeni pomorski tehničar koji dolazi iz Splita , no sada živi na Visu. Taj 65-godišnji ugostitelj pravi je obiteljski čovjek koji je u braku 46 godina i ima troje djece. Voli dobro društvo i dobru hranu, kao i udičarenje, a najdraži mu je hobi izrađivanje naušnica od školjaka! Vodi konobu sa suprugom za koju kaže da je u tome broj jedan, a da on asistira u svemu; od nabave do postavljanja stolova, što god treba. Mogli bismo ga opisati kao iskrenu, otvorenu i, kako kaže, vrlo prilagodljivu osobu. Od 'Večere za 5 na selu' očekuje lijepo druženje uz šale, viceve, pjesmu i domaću kuhinju te se nada da će se ekipa iz viškog tjedna nastaviti i poslije družiti - što mu je bio i glavni motiv za sudjelovanje u showu.

DARKA RAKIĆ (54)

Darka Rakić

Premda je 54-godišnja Darka Rakić kemijska tehničarka, kuhanjem se bavi od ranih dana, kada joj je otac prenio ljubav prema kuhanju. Jedanaest godina živi na Visu , gdje suprug i ona iznajmljuju apartmane i kaže da baš uživaju u svom obiteljskom gnijezdu. Prije toga živjeli su u Splitu te jedno vrijeme u Francuskoj, u gradiću Saint Louis, gdje su nakon nekog vremena otvorili hotel i restoran. Svestrana Darka obožava putovati, skuplja suvenire, šiva, crta po bocama i bavi se dizajnom interijera. Njezina je omiljena kuhinja mediteranska, najdraže jelo rižoto, a kulinarska vrlina korištenje autohtonih i organskih proizvoda. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila zato što se voli družiti i pripremati jela za goste te ponajprije kako bi doživjela neko novo lijepo iskustvo.

Zanimljive kandidate i njihove večere ne propustite pogledati u novoj sezoni showa 'Večera za pet na selu' od ponedjeljka, 29. ožujkau 20 sati na RTL-u!