Večera za 5 na selu

'Večera za 5 na selu' odlazi u Sisak: Stiže Sandra iz 'Ljubav je na selu', a i neka nova vesela lica -...

U novom tjednu RTL-ova zabavnog kulinarskog showa kuhat će se u Sisku i okolici, a ondje će se gledateljima predstaviti konobar Ivan Detković, konobarica Sandra Škrinjar, glazbenik Miro Dimić, umirovljenica Slavica Maršanić te samostalni obrtnik Dalibor Didulica.

RTL.hr
25.04.2022 15:45

IVAN DETKOVIĆ

Ivan Detković ima 29 godina i dolazi iz mjesta Gušće pokraj Siska. Trenutačno radi kao konobar, bavi se nogometom te je sudac u lokalnom nogometnom klubu. Velik je zaljubljenik u sport i kuhanje te mu je ljubav prema kuhanju i želja za zabavom glavni motiv prijave u 'Večeru za 5 na selu'. Za sebe kaže da je komunikativan i vrlo aktivan, a u slobodno vrijeme voli pratiti nogomet, čitati i družiti se s prijateljima. Preferira tradicionalna jela pa će na svojoj večeri gostima ponuditi lokalne domaće specijalitete. Kao mane u kuhinji ističe brzopletost, no smatra se vrlo spretnim pa na kraju sve ispadne kako je zamislio.

Ivan Detković

SANDRA ŠKRINJAR

Sandra Škrinjar dolazi iz Gline, ima 34 godine i gledateljima će biti poznata po njezinom sudjelovanju u RTL-ovoj popularnoj emisiji 'Ljubav je na selu', a sada se odlučila na sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' kako bi iskusila i kuhanje pred kamerama. Za sebe kaže da je zabavna, draga, brbljiva i druželjubiva, no istovremeno iskrena i direktna. Sandra voli zabavu, velika društva, dobru atmosferu i domaću kuhinju pa se veseli ovotjednom druženju i kušanju novih jela. Preferira domaća i Slavonska jela, a omiljeno jelo su joj punjene paprike. U slobodno vrijeme voli vježbati, šetati i isprobavati nove recepte.

Sandra Škrinjar

MIRO DIMIĆ

Miroslav Miro Dimić je poznati roker i iskusni bluzer iz Siska. Taj 67-godišnji umjetnik iza sebe ima dugu glazbenu karijeru te, kako naglašava, glazba je njegov život, profesija i hobi. Miro je cijeli život posvetio rocku i bluesu, svirao je i surađivao s brojnim glazbenicima te je izdao nekoliko albuma i snimio dokumentarni film. Trenutačno u Sisku vodi vlastitu glazbenu školu za djecu i veliki je ljubitelj i promotor svog kraja. Zbog toga se odlučio prijaviti u 'Večeru za 5 na selu' kako bi gledateljima pokazao svoj kraj, istaknuo njegovu urbanu i kulturnu stranu, ali i kako bi dobro skuhao i još se bolje zabavio. Za sebe kaže da je vrlo društven, komunikativan, kreativan i spontan, ističe kako voli ljude, a i ljudi vole njega. U slobodno vrijeme je strastveni igrač tenisa te sudjeluje na raznim natjecanjima, a u nekoliko njih je čak i pobijedio.

Miro Dimić

SLAVICA MARŠANIĆ

Slavica Maršanić je 67-godišnja umirovljenica iz Gline koja je dugo godina radila kao okulistica u Njemačkoj. Njoj su godine samo broj te, iako je u mirovini, živi punim plućima - često putuje, članica je dva KUD-a, crkvenog zbora i folklora, amaterski glumi i stalno kuha. Glavni razlog njezine prijave u 'Večeru za 5 na selu' su kuhanje i druženje. Komunikativna je i osoba te, kako kaže, dobro podnosi kritike, ali se neće ustručavati dati kritike drugim kandidatima, ako za to bude potrebe. Slavica preferira tradicionalna jela svog kraja, a najčešće priprema sarmu, gulaš ili pečenu piletinu te za svoje goste planira pripremiti pravu seosku i tradicionalnu večeru.

Slavica Maršanić

DALIBOR DIDULICA

Dalibor Didulica je samostalni obrtnik, također dolazi iz mjesta Gušće i ima 34 godine. Za sebe kaže da je vesela, zabavna i otvorena osoba koja drži do tradicije, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog druženja i zabave. U slobodno vrijeme Dalibor se bavi lovom, a voli muziku, pjesmu i organizirati fešte na svom imanju te ugostiti svoje prijatelje i rodbinu. Također, voli i kuhati, a najčešće priprema mesne delicije i tradicionalna jela pa se od Dalibora može očekivati prava gozba i dobra atmosfera. Uz to, njegov kum i najbolji prijatelj je Ivan Detković, koji također kuha u ovom tjednu RTL-ove kulinarske emisije.

Dalibor Didulica

Kako će se novi kandidati iz Siska i okolice slagati, hoće li biti tako opušteni kao što kažu i kakva će se jela prirpemati - pratite u idućem tjednu 'Večere za 5 na selu' od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!