Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novi tjedan

'Večera za 5 na selu' odlazi u Zagorje: Novi kandidati jedva čekaju pokazati svoja jela, a prvi će to učiniti Jurica!

RTL-ov kulinarski show ovaj tjedan odlazi u lijepo Zagorje zeleno, gdje će se pet novih kandidata boriti za glavnu nagradu od pet tisuća kuna, ali i titulu najboljeg domaćina tjedna!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 4.7.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prekrasnoj prirodi zelenog Zagorja prvi ovotjedni domaćin i vozač taksija Jurica pripremit će svoje najbolje specijalitete, a u goste će mu pristići poduzetnik Antonio, njegovateljica Brankica, umirovljenik Stjepan te umirovljenica Mira.

JURICA HRBUD (26)

Jurica Hrbud je 26-godišnji vozač taksija iz Klanjca, višestoljetnog grada u Zagorju, koji za sebe kaže da je vrlo društvena osoba avanturističkog duha pa se zbog toga i prijavio u RTL-ovu kulinarsku emisiju. Osim toga, za sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' odlučio se i zbog upoznavanja novih ljudi, kuhanja, ali i zato da vidi kakav je osjećaj biti ispred kamera. Jurica je vesela, pristupačna i vrlo kreativna osoba koja voli plesati i pjevati. Njegovi hobiji su uređivanje interijera i eksterijera za svadbe te dekoriranje i priprema slastica, što bi jednog dana volio pretvoriti i u svoj posao. Kad je riješ o hrani, uvijek najradije odabire domaće namirnice, a preferira zagorsku i kinesku kuhinju te često eksperimentira i isprobava nove recepte.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

ANTONIO LISAK (33)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Antonio Lisak ima 33 godine te dolazi iz Donje Stubice. Po zanimanju je keramičar te ima vlastitu firmu, a ističe kako mu je jako bitan uspjeh, kako u poslu, tako i u privatnom životu. U slobodno se vrijeme bavi se lovom i, naravno, kuhanjem. Uz to, uzgaja povrće za svoje domaćinstvo te se brine o životinjama koje ima na svom imanju, poput konja, jelena, ovaca i kokoši. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se jer voli kuhati, ali i zbog zabave i druženja s ostalim kandidatima. Ljubitelj je zagorske kuhinje pa gosti od njega mogu očekivati tradicionalna jela njegova kraja. Ne skriva da mu je pobjeda važna jer ističe kako voli pobjeđivati, pa će se potruditi da u tome i uspije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

BRANKICA BUBANKO (54)

Upravo se čita

Image
Cure, uživajte!

Serkan iz serije 'Miriše na ljubav' ima brutalno tijelo koje morate vidjeti!

Brankica Bubanko po struci je komercijalist, no trenutačno radi kao njegovateljica. Ova 54-godišnjakinja dolazi iz Donje Stubice, a u emisiju 'Večera za 5 na selu' se prijavila na nagovor djece te zbog izazova, novog iskustva i upoznavanja novih ljudi. Opisuje se kao komunikativna, empatična i svestrana osoba koja se u slobodno vrijeme voli baviti sportom, odnosno sportskim streljaštvom te fotografijom. Uz to, Brankica je bila proglašena najljepšom mamom Krapinsko-zagorske županije, vrlo je aktivna u društvu, često volontira i voli pomagati drugima. Kad je riječ o kuhanju, preferira starinska zagorska jela i najviše voli koristiti domaće namirnice. Brankica jako drži do tradicije pa gosti od nje mogu očekivati tradicionalnu večeru s naglaskom na klasična zagorska jela i običaje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

STJEPAN ŠIKIĆ (60)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stjepan Šikić je svestrani 60-godišnji umirovljenik iz Donje Stubice koji se trenutačno bavi pečenjem janjaca i odojaka, a po struci je telekomunikacijski tehničar. Stjepan je rodom iz Like, a već 18 godina živi u Zagorju gdje je dobio nadimak – Štef. Vrlo je komunikativna, otvorena i društvena osoba koja voli isprobavati nove stvari pa se tako odlučio na prijavu u RTL-ov kulinarski show. Preferira domaću zagorsku kuhinju, a najčešće priprema mesna jela. Ističe kako je pravi profesionalac u pečenju mesa te mu je jako važno da njegovi gosti budu zadovoljni i da siti otiđu s njegove večere.

Image
Foto:
Image

MIRA PANIAN (64)

Mira Panian ima 64 godine i trenutačno uživa u zasluženoj mirovni, a po struci je odgajateljica predškolske djece. Mira živi u Gornjoj Stubici, a za sebe kaže da je otvorena, vesela druželjubiva osoba. U 'Večeru za 5 na selu' se prijavila zbog zabave, upoznavanja novih ljudi te kuhanja. U slobodno vrijeme brine se o svom vrtu i domaćim životinjama, a rado provodi vrijeme s unucima ili u šetnji. Njezina specijalnost su domaća jela poput gulaša te preferira hrvatsku tradicionalnu kuhinju pa gosti od nje mogu očekivati ukusna i klasična jela njezina kraja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će se kandidati slagati i što će pripremati – pratite u novom tjednu 'Večere za 5 na selu' od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.hr/ 4.7.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PIŠITE MU!

Hrvoje iz 'Ljubav je na selu' od gubtika roditelja živi s tetom i brine se o konjima i imanju: 'Spreman sam osnovati obitelj'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba