PREDJELO - HOKIJEVA MAZALICA
Sastojci: 0,800 kg tunjevine u konzervi
0,250g skuše u konzervi
0.250 g oslića u konzervi
0,500 g slanih inćuna
0.5 kg majoneze
0.300 dcl ljutog kečapa
3-4 žlice senfa
2 režnja češnjaka
0,300 grama peršina
Zdenka sir Čardaš
0.25 dc maslinovog ulja
2-3 žlice Aceto Balzamica
PRIREMA: Svi sastojci se dadaju odjednom i miksaju u blenderu dok se ne postigne smjesa nali pašteti.
GLAVNO JELO - 1. JUHA
SASTOJCI: cca. 0,80 kg mola ( oslića )
300g svježeg peršina
0.5 kg mrkve
0,5kg luka
0.2 maslinovog ulja
0.5 kg riže
PRIPREMA: Na početku se ptvo stavlja mrkva na tavu te se ista popirja na maslinovom ulju. Nakon pirjanja ulije se voda i dodaju ostali sastojci osim riže. Kuha se oko sat vremena. Nakon kuhanja, juha se ocjedi, mol se očisti od kosti i stavi se u juhu. Nakon toga se doda mol u juhu, ponovno mrkva i peršin te se na samon kraju stavlja riža.
GLAVNO JELO - MORSKO POVRTNA RAPSODIJA
SASTOJCI: 1.5 kg tune
2-3 žlice sezama
0.5 kg wok mrkve
1 kg poriluka
1 kg tikvica
1/2 kg zelene paprike
1/2 kg crvene paprike
0.2 dcl soja sosa
0.2 dcl wok sosa
PRIPREMA: Wok povrće izrezati na tanke trakice Julienne, svako povrće za sebe. Povrće se termički obradi na wok tavi te servira na tanjur uz tuna steak. Tunu isečemo na ukju, svaka strana 2 minute. Prije samog serviranja pospe se sa prethodno preprženim sezmom.
DESERT - HOKIJEV KOLAČ
SASTOJCI: 200 grama sjeckanih oraha
200 ml ulja
200 ml mlijeka
3 kisele jabuke
25 dkg griza
1 prašak za pecivo
1 žlica cimeta
1 vanilin šećer
1 čaša šećera
3 jaja
KREMA: 6 dcl mlijeka
10 dkg maslaca
20 dkg čokolade za kuhanje
6 žlica šećera
PRIPREMA: Jabuke krupno naribati. Jaja izmješati mikserom i dodati šećer. Zatim dodati ostale sastojke i mješati žlicom dok se ne ujednači. Smjesu istresti u pkrugli pobrašnjeni pleh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Ispečenu i ohlađenu smjesu režemo na rombove i prelijemo vrućim čokočladnim preljevom.