Play ponuda
Play ponuda
USLAST!

Večeras će kandidati jesti pravu mesnu deliciju!

Sredina je tjedna u 'Večeri za 5 na selu' iz Vrbovca i Svetog Ivana Zeline, a danas će svoj kulinarski talent pokazati mesar Mišel.

Image

večera za 5 na selu

RTL.hr/ 19.10.2022. u 11:45
Play ponuda

„Najviše se veselim glavnom jelu zato što očekujem neka fina rebarca“, kaže Marina, koja s ostatkom ekipe ide u selo Konak, gdje će ih ugostiti večerašnji domaćin. „Pripremat ću juneći tomahawk, komad mesa koje se dobiva od šestog do 12 rebra. To je odležano meso koje zrije na suhi ili mokri način - ovo je sad isključivo na suhi na određenoj temperaturi od četiri do dva stupnja, s tim da se iz mesa očekuje da se otpusti voda i da se aktiviraju enzimi koji će pomoći da se meso omekša da se žilice razgrade. To je taj dio najskupljega mesa koje se dobiva od junećeg trupa“, rekao je Mišel.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

U ponedjeljak je kuhao Dejan, koji je za svoju večeru dobio 37 bodova, jučer se društvo okupilo kod Marine koja je za svoj jelovnik osvojila sjajnih 39 bodova, a koliko će bodova dobiti Mišel - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba