Play ponuda
Play ponuda
OVO SU SVI ČEKALI

Večeras kuha majstor, chef Božidar: 'Nemam konkurencije, moja večera će biti picikato, savršeno dobra!'

Napokon je stigao posljednji dan 'Večere za 5 na selu' u Bjelovaru i okolici, dan koji su ovotjedni kandidati s nestrpljenjem čekali jer će im danas večeru pripremati profesionalni kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara – Božidar Miodragović!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.6.2021. u 10:30
Play ponuda

Božidar se već na prvoj večeri protukandidatima predstavio kao akademik, majstor, chef, kuhar, predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara te međunarodni sudac pa zbog toga Nedjeljka, Sanela, Sven i Mateo danas imaju visoka očekivanja od domaćina. Božidar je na svakoj večeri ujedno bio i glavni komentator svakog jela, što se pojedinim kandidatima nije svidjelo pa jedna čekaju vidjeti kakvu će im večeru on pripremiti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Od lokacije očekujem da bude vau, top, turbo, top 10 destinacija u Hrvatskoj!“, kazao je Sven koji će večeras ocjenjivati i večeru, ali i ambijent te atmosferu. Bez obzira na zahtjevne goste i visoka očekivanja, današnji domaćin misli da lako može pomesti konkurenciju jer konkurencije – nema!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi. Ja sam se jako potrudio i današnja večera mora biti picikato, sve mora biti savršeno dobro. Želim ih impresionirati s dobrom hranom, dobrom večerom,  da bude nešto izuzetno, a to ću i pripremiti i da se ugodno osjećaju u mom ambijentu“, kaže Božidar.

Hoće li Božidar uspjeti u svojem naumu i može li postati pobjednikom tjedna – pogledajte u finalnoj epizodi bjelovarskog ciklusa, večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba