Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica: 'Baka i mama prenijele su mi ljubav prema kuhanju'

Klaudija Pajković po zanimanju je hotelijersko-turistička djelatnica, a trenutačno radi u tvornici koja proizvodi kablove za avione, liftove i slično.

RTL.hr
15.12.2022 18:00

Dolazim iz jednog malog mjesta u Istri koje se zove Svetvinčenat. Trenutno živim u Žminju, a razlog tome je što sam nedavno postala baka. Preselila sam se zbog unuke i da budem svima više na ispomoći. Unučica ima pet godina, a ja 51, jako sam sretna što je došla na ovaj svijet i želim provoditi što više vremena s njom", kaže 51-godišnjakinja i nastavlja: Kreativna sam i vesela osoba iako mi malo više treba da se opustim. Prije svega volim raditi s cvijećem, aranžirati cvijeće, crtati... U kreativnom smislu najviše pravim ikebane za novu godinu ili za svadbe aranžmane, bukete..."

Klaudija Pajković

Klaudija najčešće priprema tradicionalnu hranu, obožava tjestenine i juhe, a strast joj je priprema deserta. Baka i mama prenijele su mi ljubav prema kuhanju. Volim tradicionalna jela, ali volim praviti i nešto novo, modernije i brže", kaže domaćica i objašnjava zašto se odlučila prijaviti u popularni kulinarski show. Jedno vrijeme u životu nisam vjerovala u sebe i sad je došao neki period u kojem sam shvatila da sve mogu i zato sam se i prijavila u 'Večeru za 5 na selu' da si još jednom dokažem da ja to mogu."

Klaudija Pajković

Kako će se ekipi svidjeti kod Klaudije - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.