Play ponuda
Play ponuda
SREĆA NAJVEĆA

Večerašnja domaćica: 'Bolje biti mlada mama s troje djece nego to odgađati'

Jasmina Čizmadija upravna je referentica i majka troje djece, a dolazi iz mjesta Čovac.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 31.10.2022. u 18:00
Play ponuda

„Trenutno sam nezaposlena i na rodiljskom dopustu. Bolje mi je biti mlada majka s troje djece nego to odgađati za neke starije godine, a s obzirom na moju narav, ide mi to za rukom“, kaže 28-godišnjakinja i otkriva kako voli provoditi svoje slobodno vrijeme. „Bicikliranje je oduvijek moj hobi, članica sam biciklističkog kluba u Okučanima, mogu se pohvaliti da sam odvozila biciklijadu Okučani-Banja Luka u sedmome mjesecu trudnoće. Folklor mi je možda čak i veća ljubav od bicikliranja, u folkloru sam od trećeg razreda osnovne škole“, kaže večerašnja domaćica koja je s folklorom bila i u Italiji, Bugarskoj, Makedoniji.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Suprug i ja imamo jedno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, to je dobra stvar jer smo uvijek vani i na zraku, djeca su isto često uz nas. Ima posla i treba se puno raditi - ponekad to sve iziskuje puno vremena, naš rani dan završava ponekad i po noći, ali tko se ozbiljno toga prihvati, u Slavoniji se može jako lijepo živjeti. I zdravije jer mi to sve što uzgajamo, mi to sve prvenstveno i konzumiramo“, kaže majka trojice sinova te otkriva zašto se prijavila u 'Večeru za 5 na selu'. „Smatram da ću uspjeti dočarati, na tom svom meniju koji sam pripremila, ono što se zapravo jede u Slavoniji, a to je domaća hrana prije svega. Devedeset posto stvari koje će se večeras moći vidjeti na našem stolu iz našeg je uzgoja ili uzgoja nekih naših prijatelja.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Hoće li se gostima svidjeti proizvodi iz Jasminina OPG-a - ne propustite pogledati od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba