Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica: 'Dat ću sve od sebe, a od mene možete očekivati dobru zabavu'

Turistička djelatnica Antonija Pedišić dolazi iz Primoštena, a u slobodno vrijeme ide na folklor, pjeva u klapi i obožava maškare.

RTL.hr
02.12.2022 18:30

U Primoštenu živim cijeli svoj život; tu sam se rodila i tu sam i ostala jer mi je ovdje najbolji život. Bavim se sa svim i svačim jer imamo privatna poduzeća; jedno je ribarsko, a jedno turističko, pa uskačem gdje god treba. Nemam problema s prljanjem ruku, naviknula sam se na ribu i njezin miris - važem je, prodajem, kuham, čistim, sve...", kaže 51-godišnjakinja koja ima dozvole za kormilara i mornara te položen ribarski ispit, a obožava i folklor. Članica sam Udruge građana Općine Primošten - Krč, tu se bavimo folklorom, karnevalom i već sam jedno 15 godina u toj udruzi."

Antonija Pedišić

U slobodno vrijeme Antonija voli voziti bicikl, trčati i ići na pilates, a u 'Večeru za 5 na selu' najviše se prijavila druženja, zafrkancije i upoznavanja novih ljudi. Od mene se može očekivati dobra zabava, dat ću sve od sebe, bit će to sve na brodu. Naravno, na meniju će biti riba jer je to po domaći."

Antonija Pedišić

Što će sve Antonija pripremiti gostima - ne propustite pogledati večeras od 20.15 sati na RTL-u.