Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica: 'Hrana koja bi me opisala je čokoladna pralina - izvana slatka, unutra još bolja'

Petra Katalinić dolazi iz Fužina, voditeljica je obiteljskog pansiona, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila kako bi upoznala nove ljude i doznala je li istina da je odlična kuharica kao što joj obitelj govori

RTL.hr
14.11.2022 18:00

Obiteljski sam tip; nije mi bitna samo primarna obitelj nego i roditelji, i bake, i sestra, i njezina obitelj - volim kad smo svi na okupu", kaže Petra koja sa suprugom i kćeri živi u obiteljskoj kući svojih roditelja. Bavim se obiteljskim poslom već pet godina. Bavimo se turizmom, aktivnosti su svakakve, ali volim svoj posao zato što nijedan dan nije isto. Svaki dan si organiziram da bude nešto drugo tako da nije monotono; od pospremanja, čišćenja, pisanja ponuda, javljanja na telefon, računovodstva, ugošćavanja gostiju, konobarenja - što god treba, svaki dan je nešto novo. Volim raditi s ljudima, ali koji put mi treba malo pauza da se odmorim od svega tako da mi je onda gušt pobjeći u sobu i peglati", rekla je 28-godišnjakinja kojoj su otac i brat profesionalni kuhari.

Petra Kalinić

Vjerujem da je ljubav prema kuhanju nastala od svih generacija tako da sam odrasla s kuhanjem i volim kad me netko pohvali kad nešto skuham. Hrana koja bi me opisala je čokoladna pralina - izvana slatka, unutra još bolja. Moj je životni moto - ako vjeruješ u sebe, lakše ćeš nešto ostvariti. Već dulje razmišljam da se prijavim u 'Večeru za 5 na selu', zanima me kako ću se snaći u svemu tome, veselim se što ću ugostiti neke nove goste, upoznati nove ljude i da vidim kuham li stvarno dobro ili mi to obitelj govori da se ne ljutim. Od mene možete očekivati da ću biti dobra domaćica, da će se osjećati ugodno kod mene, da ću im pružiti maksimum koji mogu; od kuhanja do ljubaznosti", zaključila je Petra koja svoje slobodno vrijeme troši na vježbanje, vožnju kanua i sviranje saksofona.

Petra Katalinić

A što će Petra pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.