Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica jednom je pobijedila u 'Večeri za 5', no ovaj put nije briljirala

Četvrti dan kuhanja u 'Večeri za 5 na selu' u Križevcima i okolici domaćica je bila Manda, koja je za svoje gošće pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Veselo ljeto, glavnog jela Šarena krila i deserta Buenas noches.

RTL.hr
18.11.2021 21:16

Atmosfera na njezinoj večeri nije bila vesela kao prijašnjih dana, a ni njezina jela nisu dobila puno komplimenata - losos u predjelu nije baš najbolje prošao, glavno jelo je svima bila u redu, ali ništa posebno, a ni desert nije oduševio. Naposljetku je Manda osvojila 36 bodova i nije prešla u vodstvo.

Manda Filipović

Na putu do Mande kandidatkinje su komentirale kako im je domaćica zatajila da je već bila u 'Večeri za 5'. Lisica jedna", komentirala je Dragica. Manda je za doček priredila medicu i liker od jagode te zalogajčiće sa šunkom i voćem, a gošće su došle pjevajući. Aperitiv je bio malo topao, ali se osjetila jagoda", komentirala je Đurđica, a i ostalima se svidio.

Manda Filipović

Domaćica je potom poslužila losos na krumpirovim medaljonima s kremom od sira, wasabija i povrća, a izgled predjela svima se jako svidio. Losos mi nije bio nešto posebno, ali bilo je jestivo", komentirala je Đurđica koja ga je prvi put probala, a i Marini i Lidiji nije baš odgovarao. Ostalo mi je bilo super", rekla je Lidija dok je Dragica pojela najmanje.

Manda Filipović

Punjena pileća prsa s mozzarellom, špinatom i lukom uz špecle poslužena su za glavno jelo. Piletina mi je bila odlična; ukusna, mekana, nije bila suha, bila je stvarno fina", rekla je Marina, a i Lidiji je sve bilo jako ukusno. Đurđici je bilo u redu, a kad je Dragica komentirala kako je sve pojela, ona je rekla da je to zato što je bila gladna.

Manda Filipović

Za desert je domaćica poslužila kolač od čokolade uz sladoled od vanilije. Desert mi je dobar, fin, ali za mene presladak", rekla je Dragica, no Đurđica nije mislila tako: Meni uopće nije bio sladak - sladak mi je bio sladoled, a torta mi je bila gorka. Teška je, puna čokolade, da je malo bilo blaže, bilo bi taman." Marini je sve bilo jako fino.

Manda Filipović

Manda je za iznenađenje gošćama darovala rakiju sa zlatnim listićima u čokančićima i srećke strugalice, a Marina je dobila 20 kuna! Stigao je i harmonikaš pa su zapjevale i opustile se. Lidija je za večeru dala ocjenu deset zato što je Manda bila dobra domaćica, Marina je dala devetku jer joj se nije svidio losos, Dragica je također dala devetku jer joj se nije baš svidjela atmosfera, a Đurđica je dala osmicu zato što Manda nije poslužila tradicionalna jela.

Manda Filipović

U završnici tjedna u Križevcima i okolici kuha Dragica, a može li prestići vodeću Marinu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.