Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica Marina: 'Bitno je da gosti ne odu gladni iz moje kuće'

Petero novih kandidata u 'Večeri za 5 na selu' dolaze iz okolice Bjelovara i Križevaca, a prva domaćica Marina kuhat će u naselju Veliko Korenovo.

RTL
19.09.2022 10:30

Cvjećarici i aranžerki Marini u goste stižu radnik u pilani Nikola, poljoprivredna tehničarka Anamarija, spremačica Mirjana i umirovljenik Vladimir. Od domaćina ili domaćice očekujem da bude pozitivan, spontan, da sve bude kako treba - ne treba biti po špagi jer to rijetko kome uspije, ali da odmah krene konverzacija, šala i tako to", rekla je Anamarija, Mirjana dodala: Današnji bi domaćin trebao biti opušten i kao da kuha večeru za svoje prijatelje koje vidi svaki dan. Jednostavno, prirodno i spontano. I nadam se da će biti opuštena atmosfera i da ćemo se dobro najesti."

Marina Jambrek

Večerašnja domaćica kaže da nema tremu i zadovoljna je što kuha. Prednost je u tome što ću ja danas sve riješiti, a ostatak tjedna idem na večere. Očekujem komunikativne goste, da se dobro najedu i da ne odu gladni iz moje kuće. I da budu fer."

Kakva će biti atmosfera na prvoj ovotjednoj večeri te hoće li se gostima svidjeti Marinin jelovnik - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.