Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica Marina: 'Sudjelovanje u showu mi je prilika da upoznam neke nove ljude i da ostanemo...

Marina Radman prije se bavila ugostiteljstvom, no već dulje je u potpunosti posvećena svojoj velikoj strasti - slikanju, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog ljubavi prema kulinarstvu te druženja i upoznavanja novih ljudi.

RTL.hr
26.11.2021 18:00

Rodila sam se u Đakovu, ali od 1989. živim u Vukovaru. Ugostiteljica sam iako se već dulje ne bavim s tim. Uživam u umjetnosti; slikam i bavim se s tim kreativnim stvarima i to me čini sretnom. Najviše se opuštam u svom ateljeu, zaboravim na vrijeme i onda nastaju moje slike. Ne razmišljam koliko dugo slikam i koliko se vremena posvetim tom poslu", kaže 52-godišnjakinja i nastavlja: Sebe opisujem kao dosta ambicioznu, ali i opuštenu osobu. Volim se odmarati i zaboraviti na posao kad se odmaram. Volim voziti bicikl; napravim đir, odem na Dunav pa na kavicu i uživam."

Marina Radman

Marina naglašava da joj je važna tradicija te otkriva tko je uvijek uz nju. Najvažnije osobe u mom životu su moja obitelj. Udana sam žena, imam muža i prekrasnih dvoje djece te unuke. Jako sam ponosna na svoju obitelj."

Marina Radman

Ne skriva da uz slikanje , obožava i kuhati te dodaje zašto se prijavila u 'Večeru za 5 na selu': I inače volim druženja, a ovo mi je prilika da upoznam neke nove ljude i da ostanemo prijatelji."

Marina Radman

A što će Marina pripremiti svojim gostima i novim prijateljima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.