Večera za 5 na selu

Večerašnja domaćica Snježana: 'Bitna mi je pobjeda, ali važnije mi je druženje'

Domaćica Snježana Klobučar dolazi iz Osijeka, za sebe kaže da je komunikativna i zabavna osoba koja brzinu smatra svojom najvećom vrlinom prilikom pripreme jela i iskreno kaže da nije pretjerano vješta kad je o pravljenju torti riječ

RTL.hr
10.11.2022 18:00

Kao osoba sam vesela; volim društvo i sve što vole 'normalni' ljudi. Mislim da nisam komplicirana. Kad se probudim, obavim što trebam po kući, kuham, pa što trebam s djecom, šetam psa... Svakodnevno kuham, perem, peglam - prava domaćica!" kaže 54-godišnjakinja koja, osim s unucima, slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim ljubimcem. Imam jorkširskog terijera, ima dvije godine, a kod mene je godinu i dva mjeseca. Puno mi znači što idemo u šetnje, volim je i baš mi puno znači", otkriva ponosna baka. Imam već četvero unučadi, a živim s mužem, kćeri, zetom. Često čuvam unučad i jako sam vezana za njih, kao i oni za mene."

Snježana Klobučar

Snježana kaže da najradije priprema jela domaće kuhinje, najviše neke juhe i razna mesa U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se zbog druženja, da vidim kakvo je to kuhanje kod drugih, neke novine u kuhanju, neka nova iskustva. Bitna mi je pobjeda, ali ne toliko koliko mi je bitno sudjelovati u nečemu i družiti se."

Snježana Klobučar

Kako će se gostima svidjeti Snježanina večera - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.