Play ponuda
Play ponuda
ZA MENE JE SREĆA...

Večerašnja domaćica zna što je najvažnije: 'Imam najboljeg supruga, obitelj i susjede na svijetu, a uz to - živim u raju!'

Prodavačica i kuharica Doris Vlah dolazi iz Opatije, ima 58 godina i gomilu kulinarskog iskustva - bila je dio showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' jedno je vrijeme imala i vlastitu kulinarsku emisiju, sudjeluje na raznim gastronomskim događanjima u Hrvatskoj, vodi blog s receptima te volontira u opatijskom Crvenom križu, gdje kuha za potrebite... Kuhanje je njezina velika strast, a obitelj i prijatelji - najveća sreća.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 21.9.2021. u 18:00
Play ponuda

„Sa suprugom Deanom 36 sam godina u sretnom braku, moram reći da imam najboljeg supruga na svijetu, imam krasnu kćer i zeta te krasnog unuka. Imam najbolje susjede na svijetu, i to moram reći zato što je to danas prava rijetkost... I ništa mi više ne treba!“ kaže Doris i otkriva kako je živjeti u centru Opatije.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

„Što da vam kažem; kako bi rekao moj prijatelj Šajo: 'Bože, gdje ja živim?! Pogledaj ovo!' Ne bih se mijenjala ni za što, ovo je najljepši grad na svijetu... Znam da to svi kažu, ali ovo je stvarno kao da si u raju“, dodaje Doris i nastavlja: „Volontiram u opatijskom Crvenom križu - uz još neke ljude, kuham za potrebite, imamo donatore koji doniraju svoju hranu... Volontiram zato što me to ispunjava i veseli me činiti dobro. Dobro je činiti dobro, a kažu da se dobro uvijek dobrim vraća. Ali stvarno me ispunjava kad vidim vesela lica i kad nešto dobro napraviš, to je stvarno najljepše na svijetu“, kaže večerašnja domaćica koja piše i recepte za vlastitu kuharicu.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

„Kad god sam pod stresom, odem u knjižnicu i tamo pronalazim neki svoj unutarnji mir, pišem recepte za svoju kuharicu, to me također ispunjava i baš budem sretna“, kaže i dodaje zašto se veseli sudjelovanju u 'Večeri za 5 na selu'. „Drago mi je da se vidimo ovdje i što ćemo fino kuhati, jesti, a i veselim se druženju ostalim predivnim kandidatima.“

Kakva iznenađenja očekuju Dorisine goste - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba