Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Domaćica sa sela

Vesela farma Mirele Fištrović: 'Imam veliko imanje na kojem je uvijek zabavno, a moji pajceki i kokice imaju imena'

Simpatična domaćica Mirela dolazi iz mjesta Berek, pokraj Bjelovara, gdje se bavi poljoprivredom i uzgojem domaćih životinja, a život na selu ne bi mijenjala ni za što.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 11.3.2020. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mirela Fištrović po zanimanju je frizerka, no trenutno ne radi u struci, već ima obrt za proizvodnju i pečenje kolača, kao i veliko imanje na kojem uzgaja voće, povrće i životinje i to joj ispunjava život.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Bavim se poljoprivredom i brinem se za životinje – imam ovce, svinje, kokice… Na imanju je uvijek zabavno i puno doživljaja, a svojim životinjama volim davati imena pa svi pajceki i kokice imaju imena. Na selu mi je jako dobro i nikad ne bih odavde otišla. Tko želi raditi, tu uvijek ima posla i ne bih to mijenjala ni za što“, priznaje Mirela koja jako drži do tradicije pa preferira tradicionalnu i domaću kuhinju. Za sebe kaže da je komunikativna i druželjubiva pa je za nju prijavljivanje u 'Večeru za 5 na selu' bio pravi izbor.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U show sam se prijavila zbog druženja, novih ljudi, zabave i iskustva. A što se tiče pobjede – nada uvijek postoji, ali važno je sudjelovati, a ne i pobijediti“, ističe današnja domaćica, koja će gostima ponuditi jela koja sama najradije priprema i jede.
Osim što se brine za svoju farmu, Mirela puno pažnje posvećuje i svojoj kćeri, koja joj je ujedno i najbolja prijateljica. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kći Marija najveća mi je motivacija u životu, za nju živim i za nju radim“, iskreno će Mirela, koja u slobodno vrijeme skuplja različite figurice, a taj je hobi preuzela od svoje bake.

„Skupljanje figurica naslijedila sam od svoje bake i nastavila. Imam preko 300 komada figurica i gdje god da idem, kupim figurice i donesem kući“, pojašnjava današnja domaćica, čiju će kolekciju figurica danas imati priliku vidjeti njezini gosti – Diana, Sanja, Kocka i Denis.

A što će im fino skuhati i koje će ocjene dobiti – pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba