Večera za 5

Vesela farma Mirele Fištrović: 'Imam veliko imanje na kojem je uvijek zabavno, a moji pajceki i kokice...

Simpatična domaćica Mirela dolazi iz mjesta Berek, pokraj Bjelovara, gdje se bavi poljoprivredom i uzgojem domaćih životinja, a život na selu ne bi mijenjala ni za što.

RTL TV
11.03.2020 18:00

Mirela Fištrović po zanimanju je frizerka, no trenutno ne radi u struci, već ima obrt za proizvodnju i pečenje kolača, kao i veliko imanje na kojem uzgaja voće, povrće i životinje ito jojispunjava život.

Večera za 5 na selu

Bavim se poljoprivredom i brinem se za životinje – imam ovce, svinje, kokice... Na imanju je uvijek zabavno i puno doživljaja, a svojim životinjama volim davati imena pa svi pajceki i kokice imaju imena. Na selu mi je jako dobro i nikad ne bih odavde otišla. Tko želi raditi, tu uvijek ima posla i ne bih to mijenjala ni za što", priznaje Mirela koja jako drži do tradicije pa preferira tradicionalnu i domaću kuhinju. Za sebe kaže da je komunikativna i druželjubiva pa je za nju prijavljivanje u 'Večeru za 5 na selu' bio pravi izbor.

Večera za 5 na selu

U show sam se prijavila zbog druženja, novih ljudi, zabave i iskustva. A što se tiče pobjede – nada uvijek postoji, ali važno je sudjelovati, a ne i pobijediti", ističe današnja domaćica, koja će gostima ponuditi jela koja samanajradije priprema i jede.
Osim što se brine za svoju farmu, Mirela puno pažnje posvećuje i svojoj kćeri, koja joj je ujedno i najbolja prijateljica.

Večera za 5 na selu

KćiMarija najveća mi je motivacija u životu, za nju živim i za nju radim", iskreno će Mirela, koja u slobodno vrijemeskuplja različite figurice, a taj je hobi preuzelaod svoje bake.

Skupljanje figurica naslijedila samod svoje bake i nastavila. Imam preko 300 komada figurica i gdje god da idem, kupim figurice i donesem kući", pojašnjava današnja domaćica, čiju će kolekciju figurica danas imati priliku vidjeti njezini gosti – Diana, Sanja, Kocka i Denis.

Večera za 5 na selu

A što će im fino skuhati i koje će ocjene dobiti – pogledajte u 20 sati na RTL-u!