Play ponuda
Play ponuda
SAMO OPUŠTENO

Veselo, veselo Zagorci, vesele naravi mi smo svi…

Ovaj tjedan u showu „Večera za 5 na selu“ gledat ćemo kako kuhaju i ugošćuju kandidati iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, a opće je poznato da uz ukusnu hranu, vole i dobru kapljicu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 13.7.2019. u 11:00
Play ponuda

LJUBICA HORVAT, 57

Domaćica Ljubica dolazi iz Donje Šemnice u Krapinsko-zagorskoj županiji i ponosna je baka devetero unučadi, kojoj je rad u polju i sa životinjama dio svakodnevice. Ljubica kaže kako je njezina najveća pogreška u kuhanju to što uvijek skuha previše hrane, ali ne može si pomoći jer je naučila kuhati za veliku obitelj. Kaže da joj nije najvažnija pobjeda u showu, uvjerena je u svoje kulinarske vještine i najviše želi na lijep način prikazati zagorski kraj i njihovu tradicionalnu hranu.  

SANJA RAFAJEC, 40

Zaštitarka Sanja dolazi iz mjesta Grdenci, koje se nalazi u sastavu grada Zaboka. Ima supruga i dvoje djece, a kad ima vremena, bavi se poljoprivredom, šivanjem, heklanjem te s kuburašima sudjeluje na raznim manifestacijama. U show se prijavila jer želi pokazati svoje kulinarske vještine na što su najviše ponosna njezina djeca. Najviše kuha tradicionalna zagorska jela, no njezina je obitelj oduševljena i kad ih kombinira s modernim jelima. Vrtlarenje je njezina velika strast, a ne krije da se vidi kao pobjednicu tjedna.

KREŠIMIR ADAMIĆ, 36

Krešimir dolazi iz Jakovlja, koje se nalazi u Zagrebačkoj županiji. Po zanimanju je prehrambeni tehničar, no radi kao trgovački putnik. Većinu vremena provodi na poslu, a kad god može, kuha svojoj obitelji te s klincima igra nogomet koji je prije trenirao. Na dnevnoj bazi kuha tradicionalna jela, no rado priprema i roštilj. Misli da je vješt u kuhinji i voli kad mu pomažu djeca. Ima vrt u kojem uzgaja rajčice, krastavce, kukuruz, jagode, luk, krumpir i papriku.

BARBARA STORJAK, 24

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Barbara dolazi iz mjesta Pregrada u Krapinsko-zagorskoj županiji, a studentica je građevine. Prije je živjela u Zagrebu, no srce ju je vuklo kući, gdje su joj baka i djed ostavili vinograd u kojem pronalazi svoj mir. U šali kaže kako je sir njezina najveća strast zato što ga jede svakodnevno. Ljubav prema kuhanju je, kaže, nešto što teče njezinim žilama i ističe kako je svaki član njezine četveročlane obitelji  izvrstan kuhar i još bolji pekar. Njezin je moto - dan bez kolača je propao dan. Od sudjelovanja u showu zanima je samo novo iskustvo, ne i pobjeda.

ANA NOVOSEL, 59

Krojačica Ana dolazi iz mjesta Donja Stubica, a vlasnica je prekrasnog vinogradarskog imanja smještenog u srcu Zagorja u Pustodolu. Prekretnica u njezinu životu bio je trenutak kada je odlučila slijediti put djeda i oca i nastaviti njihovu vinarsku tradiciju, što je u potpunosti promijenilo život nabolje i sada vlasnica nekoliko jedinstvenih mješavina vina i rakije, a uzgaja i sibirske borovnice. S ponosom kaže da će tu tradiciju prenijeti unucima jer pokazuju veliko zanimanje za proces proizvodnje vina. Na svom imanju ima jukebox i kaže da je ta „stvar“ uvijek uključena. U show se prijavila zato što želi promovirati Zagorje, ali ponajprije dobro se zabaviti.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba