Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Veselu Karmen gledali ste u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', a danas će pripremati 'Večeru za 5 na selu': 'Nemam više strah od kamera!'

Drugi je dan međimursko-zagorskog tjedna, a ekipa će se okupiti u Novakovcu gdje ih čeka simpatična domaćica Karmen Čehok!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 13.10.2020. u 10:00
Play ponuda

Uvijek nasmijanu Karmen obožavali su svi na setu RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', kao i gledatelji ispred malih ekrana. Ova simpatična Međimurka sve je osvojila svojim vedrim duhom i međimurskim rječnikom te naglaskom pa će mnogima biti drago ponovno je vidjeti i čuti ispred kamera.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Zahvaljujući prijateljici Marini, s kojom sam kuhala i koja me prijavila u prvi kulinarski show, izgubila sam strah od kamera i sad sam se htjela okušati u novoj emisiji, upoznati nove ljude i steći nove prijatelje“, priznaje Karmen koja svojim gostima večeras priprema tradicionalne poslastice po kojima je njezin kraj poznat.

Kako će se snaći u 'Večeri za 5 na selu' i hoće li uspjeti šarmirati ovotjedne natjecatelje – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba