Večera za 5 na selu

Vesna o sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu' i novoj romansi: 'Nešto je u zraku'

Vesna Vuković otkrila je da ima svoje uvjete pri pronalasku idealnog partnera. Iskrenost joj je, kaže, najvažnija.

RTL.hr
23.05.2023 20:45

Varaždinka Vesna Vuković gledateljima je poznata iz 15. sezone emisije 'Ljubav je na selu' , gdje je bila u potrazi za ljubavlju. Sada je u potrazi za novim kulinarskim vještinama i novim iskustvom pa se stoga prijavila u 'Večeru za 5 na selu', gdje je otvorila drugi dan varaždinskog tjedna.

Vesna je krojačica po struci, no povremeno radi kao pomoćna radnica u kuhinji, a za sebe kaže da je druželjubiva i iskrena osoba. Najradije priprema jela tradicionalne kuhinje, omiljeno jelo joj je sekeli gulaš, a najčešće spravlja razna variva ili peče roštilj.

Večera za 5 na selu - Vesna Vuković

Tijekom spravljanja glavnog jela, Vesna se prisjetila i svog sudjelovanja u showu 'Ljubav je na selu'. Sudjelovala je u petnaestoj sezoni showa. "Bilo mi je jako lijepo druženje, jako finih ljudi je bilo tamo. Lijepo iskustvo i druženje, meni je bilo fenomenalno", otkrila je Vesna. Otkako se rastala, otkrila je, u potrazi je za srodnom dušom. "Otad pokušavam naći nekog normalnoga, a da li takav postoji - ne znam? Voljela bih da je iskren", dodala je današnja domaćica. "Nešto je u zraku, a vidjet ćemo što će biti od toga. Imam i ja svoje uvjete koje tražim, ako ih ta osoba ispuni bit će ok, ako ih ne ispuni - doviđenja. Iskrenost mi je najvažnija", zaključila je.

'Večeru za 5 na selu' gledajte od 20.15 sati radnim danom na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU .