Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

VIDEO - Atmosfera za 10! Prijatelj Mladena Grdovića pokazao kako se pravi fešta

Umirovljeni vojnik Mario bio je četvrti domaćin ovotjedne 'Večere za 5 na selu'

RTL.hr/ 17.6.2022. u 14:15
Play ponuda

U četvrtak navečer u 'Večeri za 5 na selu' domaćin je bio 51-godišnji dočasnik u mirovini Mario Jukić koji je svojim vedrim duhom, dobrom atmosferom i dalmatinskim jelima jednostavno osvojio protukandidate.

Goste je dočekao vrlo opušteno, što su svi primijetili i pohvalili, a nakon žestokog aperitiva ekipa se smjestila u njegovu konobu, gdje im je domaćin odmah ponudio dalmatinski pršut, sir i masline za predjelo.

Image
Osvojio 38 bodova

Mario oduševio goste: 'Bio si stvarno odličan domaćin, a od predjela do deserta je sve bilo savršeno!'

Image
Osvojio 38 bodova

Mario oduševio goste: 'Bio si stvarno odličan domaćin, a od predjela do deserta je sve bilo savršeno!'

Tijekom večeri je otkrio i kako je vrlo dobar prijatelj s glazbenikom Mladenom Grdovićem po kojem je nazvao svoju konobu 'Cule', a prijateljstvo traje preko 30 godina. Iako je pozvao Grdovića da bude gost iznenađenja, zbog zdravstvenih problema, poznati glazbenik nije mogao doći. No, zato atmosfera nije bila ništa manje fantastična jer se domačin pobrinuo da gosti imaju glazbeno iznenađenje.

"Mario, bio si stvarno odličan domaćin, a od predjela, glavnog jela do deserta je sve bilo savršeno!", pohvalio je Filip koji je domaćinu dao čistu desetku, baš kao i Marinela te Marina: "Mislim da bih bila licemjerna da za istu stvar koju sam i ja spremila Mariju dam ocjenu manje. Sve je bilo savršeno, odlično pripremljeno i baš po mom guštu!" A Silvijani je večera bila za ocjenu 8 pa je tako Mario ukupno skupio 38 bodova i našao se na drugom mjestu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba