Play ponuda
Play ponuda
NOVA SEZONA

VIDEO - Kandidati nove sezone 'Večere za 5 na selu': Tko već ima iskustva u showu, a tko stiže s modne piste?...

Prvu epizodu gledajte na RTL -u već sutra u 20 sati!

RTL.HR/ 6.9.2020. u 18:30
Play ponuda

Trenutak koji smo dugo čekali: Nova sezona kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' vraća se na TV ekrane. U 12. sezoni očekuju nas zabavni kandidati, ali i neka poznata lica. 

"Pa nekako je bilo logično da nakon što je 'Večera za 5' bila u Zagrebu, u našoj kući, u Gorici gdje smo živjeli, to je bilo davne 2006., izazov mi je bio zato što volim kuhati. A kad je počelo ponovno da se snima, ja bi' volila, reko', i u Šibeniku snimiti", komentira kandidatkinja Duška Duki Zaninović.

Umirovljena odgajateljica tako je odlučila da u mirovini ne želi mirovati, osim što slika, izrađuje nakit i pjeva.

"Nekada, dok sam bila mlađa, luda i otkačenija, pisala sam pjesme koje su ušle u jednu škrinju i ona se zaključala jer život se dalje nizao tako da te pjesme nisu došle do izražaja", kaže. 

Bivša missica danas je vlasnica mesnice

Ali zato će do izražaja doći novi kandidati koji će svaki tjedan predstavljati kulinarske specijalitete svog kraja. Prvi na redu su Šibenčani. U šarolikom društvu našla se profesorica matematike i missica.

"U svijet missica ušla sam još dok sam živjela u New Yorku s bivšim mužem. Tamo sam se počela baviti manekenstvom, no kako sam nakon toga već dobila dijete onda slijedom okolnosti više nisam mogla biti missica nego samo biti najljepša gospođa. Prvi put je bilo u Palm Springsu, otada ima već 12, 13 godina, više se ni ne sjećam i tamo sam bila 7. na svjetskom izboru i dobila sam zube, smile makeover. Sljedeće mi je najljepša baka, kad dođe red na to", kaže Maja Curavić.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ako ste mislili da je ovo sve, prevarili ste se jer Maja drži edukacije, vodi aerobik i fitness, ali ima i vlastitu mesnicu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bivši inspektor stiže u 'Večeru za 5 na selu'

Među živopisnim kandidatima je i Mile Perkov, bivši policajac s karijerom pjevača. Piše, sklada, ali se i natječe na festivalima. 

"Ja sam oduvik pivo, od malih nogu i završija sam i osnovnu glazbenu školu, uvik sam nešto svirao, uvik sam nešto sklada, pisa, bio sam po zborovima, klapama kasnije bendovima i ja bi reka da je neminovno bilo da na kraju i završim u ovom pravcu svog života. Pa kako žonglirat' policajca, bivšeg doduše, policajce i kuhanje i pjevanje. Pa dan ima 24 sata, spavaš malo i uspiješ sve to stić' napraviti", kaže Mile, koji se može pohvaliti i ženom sportašicom. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Moja supruga je bila jako uspješna u taekwondou i u reprezentaciji Hrvatske i naravno čim nešto ne valja da dobijem dvije u glavu", otkriva. 

A kakva bi druženja i večere bile bez glazbe?

U želji da baš oni budu najbolji i okrune se titulom pobjednika, kandidati su spremni na sve. Iako sigurni u kulinarske vještine, da se pita njihove najbliže, prostora za napredak uvijek ima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NAPETO PRED FINALE

Povratak bildera najviše iživcirao Filipa i Dragu: 'Maksimalno ćemo gristi da ih izbacimo!'

Na pitanje novinarke RTL Exkluziva - koju bi ocjenu kći okrenula da je na večeri, Maja odgovara: "Ona bi bila dosta kritična zato šta sam je naučila sve te razne okuse i sve kako treba šta bit pečeno tako da ne znam možda osam, devet", kaže.  

Mile pak ima drugačiji odgovor na to pitanje. "Meni moje cure uvijek daju desetku", kaže.

A što su kandidati pripremili i kakve će ocjene dijeliti tek ćemo vidjeti, kao i hoće li novi serijal iznjedriti nekog novog Darija - zvijezdu prošle sezone. A prvu epizodu gledajte na RTL-u već sutra u 20 sati!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba