Večera za 5

VIDEO - Samo jedan dan dijeli nas od nove sezone 'Večere za 5 na selu', a naše kamere zabilježile su i...

Na tv ekrane od ponedjeljka vraća se zabavni kulinarski show 'Večera za 5 na selu'!

RTL.hr
28.03.2021 18:34

Novi kandidati 13. sezone nestrpljive gledatelje provest će kroz Hrvatsku! Kuhalo se od Slavonije i Baranje, preko Istre i Kvarnera sve do Dalmacije! A prvi put u showu kuhalo se i u Župnom dvoru! Da, dobro ste čuli - jer ovoga puta kuha svećenik - velečasni Ladislav Dort!

"Ovim svojim sudjelovanjem htio bih pokazati svima koji budu gledali ovu emisiju da smo i mi svećenici jedni obični, jedni normalni ljudi koji se volimo družiti s drugima, koji živimo sami pa moramo sami kuhati!", kaže Ladislav.

A sada će 37-godišnji Ladislav kuhati drugima! Najveća mana mu je brzina, dok kao prednost ističe začinjavanje i tehniku!

"Malo je nezgodno govoriti o sebi, ali ako moram reći kakav sam privatno, pa rekao bih opušten, zabavan, duhovit, šaljiv!", otkriva.

Baš takvi su i ostali kandidati! Za stolom će se naći i neka poznata lica! Točnije zavodnik i farmer Jovan Karapandža kojeg smo gledali u emisiji 'Ljubav je na selu', ali i Nikita Dajčer koja se 2018. godine natjecala u 'Big Brotheru'!

"Prijavila sam se u 'Večeru za 5 na selu' jer prvenstveno volim kuhat i volim jest!", kaže Nikita pa dodaje:"Pobjeda meni, iskreno, nije bitna jer ja mislim da smo mi već svi pobijedili jer se složio tako jedan dobar tim ljudi!"

A cijeli taj tim, osim jelovnikom - gledatelje će razoružati i brzinom na jeziku! Jer osim zabave i ukusnih jela, našlo se tu i neukusnih komentara! Naše skrivene kamere zabilježile su i prvu svađu među natjecateljima!

A svaki tjedan gledat ćemo petero novih natjecatelja! A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svakog tjedna jednom domaćinu donijet će vrijednu nagradu! Kako se snalaze kandidati 13. sezone showa - gledajte u novim zabavnim epizodama samo na RTL-u!

Show 'Večera za 5 na selu'gledajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!