Play ponuda
Play ponuda
svaka čast!

Vina su njezin obiteljski posao! Lorella otkrila: 'Muž i ja smo kao mladi par pomagali tati. Bili smo amateri...

Lorella Moscarda predaje ekonomiju, a usto se bavi i vinima. Strast prema vinima naslijedila je od svog oca

RTL.hr/ 17.12.2022. u 14:00
Play ponuda

Profesorica Lorella Moscarda posljednja je koja je ugostila kandidate ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Simpatična Lorella prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' zbog zabave i novog iskustva. "Ja sam presretna žena! Neću odati recept, neka to bude samo za mene, neke tajne moraju ostati samo moje, ne treba sve podijeliti s drugima. Ja sam majka, žena, baka, profesorica i poslovna žena! Zbog svega što sam doživjela, mogu reći da je moj život bajka. Usto, okružena sam mušketirima i prema meni se ponašaju kao prema princezi", otkrila je ponosna baka dvojice unuka prije negoli se bacila na pripravu večere.

Gostima je, između ostalog, odlučila pripremiti divlju svinju u umaku - i to prema receptu svog sina. No, nije to sve - Lorella je gostima za predjelo odlučila poslužiti Okuse jeseni, glavno jelo nazvala je In vino veritas, a za desert je Lorella gostima pružila jedan Dolce abbraccio! Pripravu svoje večere Lorella je započela desertom. Talijanska poslastica - Panna cotta, prvo je što je profesorica ekonomije odlučila spraviti. Nakon što je završila s desertom, u pomoć je pozvala svog sina Mattea!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tijekom kuhanja glavnog jela, Lorella je otkrila i otkud joj ljubav prema vinu. "To su moji još imali, vinograde. Muž i ja smo kao mladi par pomagali tati. Kad je tata, nažalost, otišao na nebo, odlučili smo mi to nastaviti. Bili smo amateri, no naučili smo i još više zavoljeli taj posao", ispričala je Lorella o obiteljskom poslu. Jesu li u poslu s vinima bolje žene ili muškarci, Lorella je jasna. "Iz ženske solidarnosti bih rekla žene, ali tu kod mene moram reći da su muškarci", dodala je profesorica i rekla da oko sebe ima najbolje muškarce na svijetu!

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba