Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Odlični rezultati

Više od pola milijuna gledatelja svaku večer odabire omiljenu 'Večeru za 5 na selu'

RTL-ova zabavna kulinarska emisija konstantno bilježi visoke brojke gledanosti te show svaki tjedan rado prati više od pola milijuna gledatelja koji s velikim zanimanjem žele doznati što će novi domaćin pripremiti i koje će ocjene dobiti za svoju večeru.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.11.2021. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Protekli se tjedan 'Večera za 5 na selu' odvijala u Križevcima i okolici, gdje su se gledateljima predstavile Lidija, Marina, Đurđica, Manda i Dragica. Ženski kulinarski tjedan bio je prepun smijeha i ukusnih recepata, što je prepoznala i publika jer je svaku križevačku epizodu 'Večere za 5 na selu' u prosjeku pratilo više od pola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji, što je prosječni udio u gledanosti od 32 posto.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

Najgledanija epizoda bila je u srijedu, 17. studenoga, kad je kuhala simpatična i osebujna Đurđica, koja je svojim iskrenim i zabavnim komentarima jednostavno oduševila u prosjeku gotovo 600 tisuća gledatelja te je udio u gledanosti iznosio 36 posto. Vrhunac njezine večere obilježio je harmonikaš na traktoru, što je pratilo više od 700 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.  

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U petak navečer, 19. studenoga, show 'Večera za 5 na selu' bio je najgledaniji TV format u ukupnoj populaciji, kao i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, na svim nacionalnim televizijama. Dragičinu večeru, ujedno i finalnu večeru križevačkog tjedna, također je pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, što je ostvarilo 33 posto udjela u gledanosti. A najgledaniji trenutak finalne večere bilo je proglašenje tjedne pobjednice Marine, što je pratilo gotovo 700 tisuća gledatelja dok je udio u gledanosti bio fantastičnih 39,4 posto! 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon uspješnog tjedna u Križevcima i okolici 'Večera za 5 na selu' ide dalje te će u ovom tjednu gledatelji imati priliku upoznati kandidate iz Vukovara i okolice. Što će novi kandidati pripremiti -  pogledajte već večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BORI SE ZA HRVOJA

Sjećate se Marine? U RTL-ovim showovima je već tražila partnera, a evo je opet u 'Ljubav je na selu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba