Večera za 5 na selu

Više od pola milijuna gledatelja svaku večer odabire omiljenu 'Večeru za 5 na selu'

RTL-ova zabavna kulinarska emisija konstantno bilježi visoke brojke gledanosti te show svaki tjedan rado prati više od pola milijuna gledatelja koji s velikim zanimanjem žele doznati što će novi domaćin pripremiti i koje će ocjene dobiti za svoju večeru.

RTL.hr
22.11.2021 14:30

Protekli se tjedan 'Večera za 5 na selu' odvijala u Križevcima i okolici, gdje su se gledateljima predstavile Lidija, Marina, Đurđica, Manda i Dragica . Ženski kulinarski tjedan bio je prepun smijeha i ukusnih recepata, što je prepoznala i publika jer je svaku križevačku epizodu 'Večere za 5 na selu' u prosjeku pratiloviše odpola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji, što je prosječni udio u gledanosti od 32 posto.

Manda Filipović

Najgledanija epizoda bila je u srijedu, 17. studenoga, kad je kuhala simpatična i osebujna Đurđica ,koja je svojim iskrenim i zabavnim komentarima jednostavno oduševila u prosjeku gotovo 600 tisuća gledatelja te je udio u gledanosti iznosio 36 posto. Vrhunac njezine večere obilježio je harmonikaš na traktoru, što je pratiloviše od 700 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Večera za 5 na selu, Đurđica Makar

U petak navečer, 19. studenoga, show 'Večera za 5 na selu' bio je najgledaniji TV format u ukupnoj populaciji, kao i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, na svim nacionalnim televizijama. Dragičinu večeru, ujedno i finalnu večeru križevačkog tjedna, također je pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, što je ostvarilo 33 posto udjela u gledanosti. A najgledaniji trenutak finalne večere bilo je proglašenje tjedne pobjednice Marine,štoje pratilo gotovo 700 tisuća gledatelja dok je udio u gledanosti bio fantastičnih 39,4 posto!

Večera za 5 na selu, Dragica Ledinski

Nakon uspješnog tjedna u Križevcima i okolici 'Večera za 5 na selu' ide dalje te će u ovom tjednu gledatelji imati priliku upoznati kandidate iz Vukovara i okolice. Što će novi kandidati pripremiti-pogledajte već večeras u 20.15 sati na RTL-u!