Večera za 5 na selu

Vjera im zanimljiv posao: 'Da mogu birati koja bih bila životinja u zoološkom, bila bih bijela koza'

Vjera Alberta Rismondo dolazi iz Splita, ima 36 godina i radi u zoološkom vrtu! Ta turistička djelatnica za sebe kaže da je društvena i snalažljiva, voli razne kuhinje, putovanja, filmove, tripove, glazbu, tarot, a u 'Večeri za 5 na selu' neda se da će se dobro zabaviti.

RTL.hr
07.09.2021 18:00

Dolazim iz Splita, radim u zoološkom . To je super posao jer svi radimo sve, dobra je ekipa, nadopunjujemo se... Hranjenje životinja, druženje s posjetom, čišćenje... Ovaj me posao ispunjava, a nisam očekivala da će to tako biti. Inače me jako teško natjerati da idem u prirodu i iako živim deset minuta od zoološkog vrta, jako sam rijetko tu dolazila. Ali, eto, pronašla sam sve neke pozitivne stvari i samu sebe iznenadila", iskreno kaže 36-godišnja turistička djelatnica te dodaje: Da mogu birati koja bih životinja bila u zoološkom, bila bih bijela koza."

Vjera Alberta Rismondo

Na pitanje što voli raditi u slobodno vrijeme, kaže: Čitati stripove . Žalim što današnja djeca toliko ne poznaju strip i ne interesira ih. Oduvijek mi je najdraži oduvijek Dylan Dog, a dosta pratim i hrvatski strip... Još jedan od hobija mi je tarot , početnica sam, ali oduvijek me to zanimalo. U Splitu je malo teže naći ljude koji se s tim bave ili možda to kriju, ali moj rođak koji živi u Beogradu jedno je vrijeme vodio školu ezoterije i tako sam dobila knjigu 'Ključevi Arkana', koja je jako dobra knjiga za početnike pa sam u fazi učenja tarota.

Vjera Alberta Rismondo

'Večeru za 5 na selu' prati od samih početaka emisije i kaže kako se nada da će iti dobra domaćica.Očekujem od sebe da ću biti ono što jesam, da će ljudima biti ugodno i da će se lijepo zabaviti, a i karte su mi nagovijestile da bih mogla pobijediti."

Vjera Alberta Rismondo

Hoće li se Vjerinim gostima svidjeti što im je pripremila te jesu li karte bile u pravu - ne propustite pogledati večeras od 20.15 sati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'.