Večera za 5 na selu

Vrijeme je za delicije iz Karlovačke županije! Uslast!

Novi je tjedan u 'Večeri za 5 na selu', što znači da ćemo imati nove kandidate, nove lokacije, a možda i nove recepte - jedino nagrada ostaje ista!

RTL.hr
04.12.2022 10:00

Najbolji ovotjedni domaćin dobit će 1000 eura, a oni malo manje uspješni sigurno će biti zadovoljni sa 200 eura.

JURE JAMBROŠIĆ (36)

Jure Jambrošić

Iz mjesta Pravutina u Karlovačkoj županiji dolazi Jure Jambrošić koji je po zanimanju CNC operater, a za sebe kaže da je komunikativan, veseo te, kako kaže, luckast. Jure u slobodno vrijeme radi oko kuće i druži se s prijateljima, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se na nagovor prijatelja kako bi stekao novo zanimljivo iskustvo i upoznao nove ljude. Najviše voli tradicionalnu kuhinju, najčešće priprema razne peke i janjetinu, a omiljeno mu je jelo pizza. Svojom najvećom vrlinom prilikom kuhanja smatra to što može raditi više poslova odjednom, no ne voli što uvije zaprlja previše posuđa.

MARIJO LONČAR (50)

Marijo Lončar

Marijo Lončar, umjetničkog imena Kralj Fizika, dolazi iz Karlovca, a po zanimanju je umirovljenik, veteran i glazbenik. Naime, kako sam kaže, surađivao je s brojnim glazbenicima kao što su Mladen Grdović, Dražen Zečić, Jelena Rozga, Jole, Jasmin Stavros, a ima i svoj Youtube kanal. U slobodno vrijeme, osim glazbe, bavi se i tenisom, a za sebe kaže da pravi veseljak. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zbog zabave, ali ne skriva da bi volio pobijediti. Marijo najviše voli jela tradicionalne kuhinje, a svojom najvećom vrlinom smatra to što je otvoren za kritike.

KRISTIJAN MIANI (31)

Kristijan Miani

Iz Vrbovskog dolazi ekonomist Kristijan Miani, koji za sebe kaže da je u duši dijete, uvijek pozitivan i veseo. U slobodno vrijeme bavi se pjevanjem, sviranjem harmonike, društvenim i latino plesovima, fitnessom, čitanjem i gledanjem filmova, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što želi biti na televiziji i prenijeti svoju pozitivnu narav i dobar duh. Naravno, obožava kuhati, ali ne po receptima, nego voli istraživati i izmišljati neke nove kombinacije. Preferira mediteransku i kontinentalnu kuhinju, najčešće kuha razne gulaše, tjestenine, ribu i meso, a omiljeno jelo su mu lignje na žaru s blitvom i krumpirom.

ROBERT PRPIĆ (25)

Robert Prpić

Robert Prpić dolazi iz naselja Skakavac, po struci je turističko-hotelijerski komercijalist, no slika u akril tehnici i bavi se glazbom. Za sebe kaže da je zanimljiva osoba koja se bavi nesvakidašnjim stvarima, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zato što jako voli kuhati te bi želio pokazati svoje slike psihodeličnih motiva. Robert preferira tradicionalnu kuhinju s modernim štihom, najčešće priprema mesna jela, a omiljeno mu je tatarski biftek. Kuha već 15-ak godina i, kako kaže, probao je i skuhao svašta, a kad kuha, ne voli što je tako temeljit i uvijek mu sve mora ispasti kako je zamislio.

MARINA JEŽ (45)

Marina Jež

Marina Jež dolazi iz mjesta Tušilović, po zanimanju je ekonomistica, ali ima svoj obrt, proizvodi mirisne lanterne. Hobija nema jer, kako kaže, hobi joj se pretvorio u posao. Za sebe kaže da je optimistična, komunikativna, vedra i puna energije. Najčešće priprema tradicionalnu hranu, od toga najviše meso i krumpire u raznim kombinacijama, a za posebne prigode mediteransku. Kad kuha, najviše joj smeta što nije organizirana te poslije njezina kuhanja uvijek bude 'krš i lom' u kuhinji. Marina se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila zato što nikad ne odbija pametne pozive i uvijek iskoristi priliku kada joj se ponudi.