Play ponuda
Play ponuda
Što vi mislite?

Za kuhanje su potrebne godine iskustva - slažete li se s Franjom?

Jedni smatraju da nisu važne godine kako bi se znalo pripremiti ukusno jelo, dok drugi misle da su za pripremu dobrog jela potrebne godine iskustva. Kojoj skupini vi pripadate?

Image
Press/ 3.7.2019. u 16:00
Play ponuda

Nije neuobičajeno da u kulinarskim emisijama sudjeluju i mlađe osobe koje, u većini slučajeva, publiku uvijek iznenade zavidnim kulinarskim znanjem te zanimljivim novim receptima. Tako je mlada poduzetnica Mia u showu 'Večera za 5 na selu' s gledateljima podijelila svoje kreativne recepte i nove tehnike kuhanja. Mija je zaista pokazala da zna pripremati mnoga jela, no Franjo je u početku bio vrlo skeptičan jer smatra da su za dobro pripremljeno jelo potrebne godine iskustva.

"Ona je mlada i može se upustiti u neke stvari, ali smatram da je iskustvo - iskustvo i vjerujem da će biti prisutna bar mala trema kod Mije", kazao je Franjo. 

Često se raspravlja o tome jesu li godine iskustva u kuhinji zaista povezane s dobrom pripremom jela ili, pak, to nema nikakve veze te su za dobro jelo potrebni talent, ljubav prema kuhanju i malo sreće. Što je po vama ispravnije i kojoj skupini vi pripadate, otkrijte nam u priloženoj anketi!

Show 'Večera za 5 na selu' ne propustite pogledati i večeras u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba