Večera za 5

Za kuhanje su potrebne godine iskustva - slažete li se s Franjom?

Jedni smatraju da nisu važne godine kako bi se znalo pripremiti ukusno jelo, dok drugi misle da su za pripremu dobrog jela potrebne godine iskustva. Kojoj skupini vi pripadate?

Press
03.07.2019 16:00

Nije neuobičajeno da u kulinarskim emisijama sudjeluju i mlađe osobe koje, u većini slučajeva,publiku uvijek iznenade zavidnim kulinarskim znanjem te zanimljivim novim receptima. Tako je mlada poduzetnica Mia u showu 'Večera za 5 na selu' s gledateljima podijelila svoje kreativne recepte i nove tehnike kuhanja. Mija je zaista pokazala dazna pripremati mnoga jela, no Franjo je u početku bio vrlo skeptičan jer smatra da su za dobro pripremljeno jelo potrebne godine iskustva.

"Ona je mlada i može se upustiti unekestvari, ali smatram da je iskustvo - iskustvo i vjerujem da će biti prisutna bar mala trema kod Mije", kazao je Franjo.

Često se raspravlja o tome jesu li godine iskustva u kuhinji zaista povezane s dobrom pripremom jela ili, pak, to nema nikakve veze te suza dobro jelo potrebni talent, ljubav prema kuhanju i malo sreće. Što je po vama ispravnije i kojoj skupini vi pripadate, otkrijte nam u priloženoj anketi!

Show 'Večera za 5 na selu' ne propustite pogledati i večeras u 21 sat na RTL-u!

Večera za 5 na selu