Večera za 5 na selu

Zagrepčani opako konkuriraju Dubrovčanima: 'Večera za 5 na selu' ponovno najgledaniji TV format!

RTL-ov popularni kulinarski show 'Večera za 5 na selu' je u ponedjeljak navečer, 25. listopada, bila najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ukupnoj populaciji te u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.

RTL.hr
26.10.2021 14:30

Jedinstvena 'Večera za 5 na selu' nastavlja biti omiljeni TV sadržaj uz koji se gledatelji rado opuštaju svaku večer - od ponedjeljka do petka u 20.15 sati. Nakon uspješnog tjedna u Dubrovniku i okolici Zagrepčani su također oduševili publiku pa je prvu ovotjednu večeru kod kandidata Ivana u prosjeku pratilo više od pola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji, a udio gledanosti bio je 32 posto. Najzanimljiviji dio večeribilo je ocjenjivanje prvog domaćina i njegovih jela, a taj trenutak pratilo je gotovo 650 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti iznosio odličnih 36 posto!

Ivan Pušić

Nakon Ivanove večere, za koju je ukupno dobio 37 bodova te prvu desetku u tjednu, danas će se ekipa okupiti kod najmlađe natjecateljice tjedna - Sene Cerin . Mlada i simpatična 25-godišnja medicinska sestra želi svima pokazati svoje kulinarsko znanje, a plan joj je razbiti predrasude da današnje djevojke ne znaju kuhati.

Večera za 5 na selu, Sena

"Glavni motiv prijave u emisiju mi je da se malo pokažem, da dokažem kako mlade djevojke danas znaju kuhati, ali i da se zabavim", kaže današnja domaćica.

Sena će se večeras potruditi oko jela, dekoracije i atmosfere kako bi zadivila goste, a hoće li joj to uspjeti - pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!