Večera za 5

Zanimljivi i osebujni domaćini pokušat će očarati goste slasnim tradicionalnim jelima, ali bit će i...

Najdugovječnija kulinarska emisija i u jedanaestoj će sezoni gledatelje odvesti na ukusno gastro putovanje kroz Hrvatsku. Večera za 5 na selu" svaki će tjedan biti u drugoj regiji, a novi će kandidati otkrivati zanimljive okuse i stare recepte svoga kraja te tako prikazati sve ljepote naše zemlje

RTL TV
24.01.2020 17:48

Nekadašnja omiljena kulinarska emisija Večera za 5" u desetoj je sezoni promijenila ime i postala Večera za 5 na selu" . Tako su obožavatelji gastro formata imali priliku upoznati tradicionalna jela hrvatskih sela i manjih mjesta, a isto ih očekuje i u jedanaestoj sezoni tog slasnog showa.

A koncept showa i dalje ostaje isti, svaki će tjedan tradiciju svog kraja i kulinarsko umijeće pokazati petero kandidata od kojih će samo jedan domaćin odnijeti tjednu pobjedu i osvojiti Prima poklon-bon u vrijednosti od 5000 kuna dok će ostali natjecatelji osvojiti bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Karte za pobjedu bit će razne - od korištenja starih recepata svojih baka do pripreme kvalitetnih domaćih namirnica koje su sami uzgojili. Zanimljivi i osebujni domaćini pokušat će očarati goste slasnim tradicionalnim jelima, a gledatelji će sigurno uživati u raskošnoj ponudi na svakom stolu, koja će im izmamiti sline na usta.

Kako kandidati na svojim idiličnim seoskim imanjima uživaju u bogatstvu okusa i mirisa, opuštaju se uz dobro jelo i piće te zašto su baš oni odabrani za gastro inspiraciju – gledatelji će doznati u novoj, jedanaestoj sezoni zabavne kulinarske emisijeVečera za 5 na selu", koja s prikazivanjem počinje 27. siječnja u 20 sati na RTL-u!