Play ponuda
Play ponuda
sretna supruga i majka

Zaručila se nakon godinu dana veze i iznenadila roditelje! Slađana o ljubavi zbog koje je ostala u Istri

Slađana Blažeković već osam godina živi i radi u Istri, gdje je otišla čim je završila srednju školu. Zadržao ju je tamo posao, ali prije svega - ljubav

RTL.hr/ 14.12.2022. u 12:45
Play ponuda

Turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana Blažeković iz Rovinjskog sela ugostila je kandidate 'Večere za 5 na selu'. Slađana inače dolazi iz okolice Bjelovara, no obožava svoj život u Rovinjskom Selu te ga ne bi napustila! U Rovinjskom Selu živi već nekih osam godina! "Jako mi se sviđa živjeti ovdje i ne bih se vratila u Bjelovar. Tu sam došla raditi tijekom sezone, zaljubila se i ostala. Moju obitelj čine moj muž i moja curica od dvije godine", ispričala je Slađana o sebi. Već smo saznali da Slađana ne voli ribu, a to će dokazati i svojim menijem.

Voli, kaže Slađana, kuhati za društvo. "Od mene možete očekivati najbolju večeru, barem se ja tome nadam. Od cjelokupnog tjedna mislim da ćemo se dobro zabaviti i biti dobra ekipa", otkrila je prije negoli je predstavila svoj meni. Gostima je Slađana odlučila poslužiti Šareni cvijet za predjelo, Kremasti zalazak sunca za desert, dok je glavno jelo nazvala Krava pase travu. Upravo s glavnim jelo je Slađana krenula u pripravu svoje večere.

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Screenshot/YouTube

Tijekom kuhanja, Slađana je ispričala kako je prije osam godina završila u Istri, ali i kako je upoznala svog današnjeg supruga. "Supruga sam upoznala na poslu, dolazio je često kod mene na posao na kavu tako da sam ga tamo upoznala i pozvala ga na kavu", otkrila je Slađana da je napravila prvi korak! Nije odmah znala, našalila se, da joj potencijalni suprug ima kuću na Beverly Hillsu (obiteljski dom Slađane i njezinog supruga nazvali su Villa Beverly Hills, op.a.).

"Zaručili smo se nakon godinu dana veze", ispričala je i dodala da su na vijest o zarukama njezini roditelji bili jako iznenađeni. "Bili su jako iznenađeni, ali su ga prihvatili nakon nekog vremena".

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Gordana predstavila svoje sastojke: 'Miriše mi na nešto domaće'

Play ponuda

Više s weba