Večera za 5 na selu

Završni tjedan 'Večere za 5 na selu' nastavlja oduševljavati gledatelje!

RTL-ov glavni kanal i grupa kanala je u srijedu navečer, 24. studenoga, u udarnom je terminu bio prvi odabir gledatelja u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina te je najgledaniji format na svim nacionalnim televizijama i dalje omiljena 'Večera za 5 na selu'!

RTL.hr
25.11.2021 15:00

Sinoć je u prime time terminu u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina glavni kanal RTL-a imao 24% udjela u gledanosti dok je prvi konkurent imao 20 posto. A RTL-ova grupa kanala ostvarila je 32% udjela u gledanosti dok je idući prvi konkurent imao 28 posto udjela u gledanosti.

Igor Burčak

Obožavana 'Večera za 5 na selu' još je jednom dokazala da gledatelji najradije provode svoje vrijeme prateći kulinarske avanture i zabavne komentare natjecatelja jer je emisija u srijedu navečer bila najgledaniji TV sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ukupnoj populaciji, kao i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina. Igorovu večeru pratilo je gotovo 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, što je udio u gledanosti od 32 posto, a najzanimljiviji trenutak večeri bio je kad su gosti na karaokama zapjevali poznatu pjesmu 'Inati se, Slavonijo!' što je u ukupnoj populaciji pratilo gotovo 700 tisuća gledatelja te udio u gledanosti iznosio sjajnih 38 posto!

Igor Burčak

Još je jedan RTL-ov format ostvario odlične rezultate gledanosti, a to je nova zabavna emisija 'Direktor svemira' koja je u prvim minutama prikazivanja dosegnula više od 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, a cijelu je prvu epizodu showa u prosjeku pratilo 300 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji. S odličnim početkom emisija 'Direktor svemira' se tako našla na drugom mjestu po gledanosti odmah nakon 'Večere za 5 na selu' u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina. Neobični zadaci, poznati gosti i puno smijeha uz Ivana Šarića i Luku Petrušića čeka vas i večeras u novom nastavku Direktora svemira' od 21 sat na RTL-u!

Direktor svemira, grupna fotka

Osim toga, danas će se gledateljima predstaviti i novi domaćin 'Večere za 5 na selu' Nenad Prodanić iz Vukovara koji će gostima Slavoncima pripremiti lagane talijanske specijalitete bez mesa.

Večera za 5 na selu, Nenad Prodanić

Ne znam što bih kao Slavonac komentirao na bakalar i brokulu. Nema nade da se danas najedem, jedino ako pojedem 18 kilograma kruha uz to", komentirao je Mario kad je pročitao Nenadov popis namirnica, a hoće li se gosti najesti i kako će ocijeniti Nenadova mediteranska jela - pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!