Predjelo
sastojci: 2 kg krumpira, 2 veće glavice crvenog luka, 2 jaja, sol, papar i ajvar ljuti.
Priprema:
Krumpir oguliti i naribati, luk naribati, dodati začine i jaja. Sve izmješati i staviti u tepsiju na papir za pečenje, tanko razvaljati. Peći1 satna 180 stupnjeva. Vruće zarolati i ostaviti malo da se ohladi, zatim odrolati, namazati sa ajvarom i ponovo zarolati. Rezati na šnitice i uz to poslužiti umak od vrhnja.
Glavno jelo
sastojci: 2 kg bjelog pilećeg mesa, pola litre jogurta, 4 češnja češnjaka, 4 jaja, začini te mrvice za pohanje.
Meso narezati na trakice, začiniti i stavljati u posudu u koju smo stavili jogurt, jaja, zdrobljeni češnjak.
Prilog:4 glavice crvenog luka, jedna srednja glavica svježeg kupusa, začini, krpice.
Luk izdinstati na masti, dodati izrezani kupus i začiniti. Sve zajedno dinstati i podlijevati vodom. U gotovo jelo dodati skuhane krpice (tjestenina).
Sve sjediniti. Poslužiti uz umak od hrena, vrhnja i majoneze.
Desert
sastojci: 1 kg banana, 8 dcl mlijeka, 3 pudinga od jagode, pola margarina, rum, 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna,1 p.z.p, 2 žlice vode.
Umješati biskvit, ispeći tanko kao rolat. Peći 15 minuta na 180 stupnjeva.Pečeno zarolati, ostaviti da se ohladi. Ohlađeno odrolati i namazati sa kremom, poslagatina kremu čitave 4 banane, zarolati i natopiti rumom. Ukrasiti po želji.