Play ponuda
Play ponuda
ŠKRTI NA OCJENAMA

Željko je uspio skupiti više od 30 bodova i prijeći u vodstvo!

Četvrti dan zanimljivog druženja u 'Večeri za 5 na selu' u Rijeci i okolici kandidate je ugostio 'učitelj i ratnik' - specijalist fizioterapije Željko.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 22.10.2020. u 21:10
Play ponuda

Za zahtjevnu ekipu pripremio je jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Šafran, glavnog jela Protein Power i deserta Parrot Joy. Putem do Željka kandidatima je Nikita pjevala operu, a domaćin ih je dočekao u iznimno elegantnom izdanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislila sam da ćeš imati turbančić“, komentirala je Nikita Željkov styling, a Irena dodala: „Točno sam znala da će biti u odijelu jer sam to i očekivala.“

Za aperitiv je domaćin pripremio sok koji je nazvao Živni malo. „Aperitiv mi je bio odličan“, rekla je Spomenka, a i ostalima se svidio. „Sve nas je šarmirao i sve smo žudjele što će staviti na stol“, komentirala je Nikita. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćin je ubrzo poslužio predjelo - juhu od buće sa šafranom uz razne umake. „Žao mi je što ih ne mogu probati jer ne volim umake“, rekla je Irena koja je samo grickala mlinac. „Juha mi je bila božanstvena. Još kad sam počela miješati te njegove začine, baš sam se oduševila. Skidam kapu“, rekla je Nikita, a Mirjam je predjelo također bilo jako zanimljivo i egzotično. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na redu je bilo glavno jelo - rižini wrapovi s umacima i pohanom cvjetačom. „Ako budete jeli bez umaka, neće vam biti tako fino“, govorio im je domaćin, a Nikiti su rižini listići izgledali kao prozirni blajhani kupusići da bi potom ostale kandidate ispitivala kako im se sviđa glavno jelo. „Meni je bilo odlično“, rekla joj je Mirjam, no Nikita je željela čuti detalje da bi zaključila kako je rižini listići podsjećaju na neku kožicu i potom su se svi smijali tome. „Izgledalo je fantastično, ali kopala sam po tanjuru jer nisam znala što jedem, a i pola mi se nije svidjelo“, rekla je Irena. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za desert je Željko poslužio sladoled od manga, a Spomenka i Nikita dobile su veganski sladoled - bez vrhnja i manga. „Očekivala sam bogatiji desert“, rekla je Irena, a Nikita nastavila: „Pa kako nisi šećer dodao?!“ Mirjam je zaključila kako je Nikiti jako teško udovoljiti, ali i da joj se ova večera najviše svidjela do sada. „Dosta mljackav, falila mi je neka poveznica i šećera“, rekla je Nikita, a Spomenka joj je objašnjavala kako neće moći spavati od toliko slatkog. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Došao je operni pjevač Marko Fortunato s gitarom i otpjevao Oliverovu „Vjeruj u ljubav“, što se svima jako svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nikita je naposljetku za Željkovu večeru dala ocjenu šest jer joj je u nekim jelima nešto nedostajalo, Spomenka je dala devetku jer se nije baš najela od glavnog jela, Mirjam je dala desetku zato što joj je sve bilo savršeno, a Irena je dala šesticu zato što je ostala gladna. 

Kako će proteći završnica riječkog tjedna, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba