Večera za 5 na selu

Željko nije dobio baš dobre ocjene, gledatelji poručuju: 'Ovi koji se čude nad šnenoklima ih nikad nisu jeli'

Domaćin je dao sve od sebe da napravi idealnu atmosferu...

RTL.hr
27.10.2021 22:02

U Jelševcu u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi kandidate je ugostio umirovljenik Željko, koji je pripremio predjelo naziva Ptičja gnijezda u zelenoj travi, glavno jelo Mesna fešta i desert Žuti cvijet na bijelom snijegu. Domaćin se čak sjetio i da je kandidatu Ivan rođendan!

Ipak, njegova večera nije ostavila toliki dojam na kandidate koliko na gledatelje. Željko je dobio 34 boda!

To mi je bilo bolje od nekih jela!" rekao je slavljenik, koji je Željkovu večeru ocijenio sedmicom jer mu se nisu svidjeli predjelo ni desert. Aleksandar je dao ocjenu osam zato što mu se večera nije posebno svidjela, ali gostoprimstvo je bilo na nivou, Maja je dala devetku jer je Željko pripremio hranu s puno ljubavi, topline i žara, a Sena je dala desetku jer joj je sve bilo fino - i večera i ambijent.

"Bravo Željko, ljudina si, a ovi koji se čude nad šnenoklima ih nikad i nisu jeli da bi znali kaj je fino stoga bi im bilo bolje da su šutjeli i ovaj Aleksandar koji nezna da v pravu kotlovinu nejde nikakva vratina nego čisti krmenadlin...", stoji jednom od komentara.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Domaćin za 10", stoji u komentarima.

Pročitajte još
Gostoprimstvo na nivou, no jela nisu oduševila: 'Bilo je progutljivo'

Gledateljima se još neke stvari nisu svidjele. "Željko đabe ti 10 drugima kad ovi drugi su totalni kalkulanti. Sena isto super svaka čast. A ova sa 9 ne mogu dati 10 zbog emocije, koja glupa izjava. Željko se potrudi za rođendan, a ovaj majstor da 7. Sramite se. A svi sve pojedu", stoji među komentarima.

"Pa baš je drag čovik ovaj domaćin", zaključak je mnogih.