Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

Zgodna Makedonka Olivera: 'Uvijek kuham našminkana i sređena, tako mi je odmah sve lakše'

Jedina dama u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' je 36-godišnja Olivera Starčević koja već dugo godina živi u Rijeci, a danas će gostima predstaviti tradicionalna makedonska jela.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 13.5.2022. u 18:00
Play ponuda

Simpatična Olivera odlično se uklopila u pretežno mušku ekipu 'Večere za 5 na selu' iz Rijeke i okolice te će im večeras dokazati kako može napraviti ukusnu večeru i zadovoljiti njihove apetite. Naime, Olivera već godinama živi u Rijeci, gdje je osnovala obitelj, a rodom dolazi Makedonije, čija je kuhinja vrlo šarolika i bogata začinima, pa će tako gostima pripremiti pravu gozbu za pamćenje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Cijela će večer biti makedonska jer sam rodom iz Makedonije pa želim pokazati svoje specijalitete“, najavila je današnja domaćica za koju su svi primijetili kako drži do sebe i dobro izgleda, a ona otkriva da čak i kuha sređena: „Uvijek kuham našminkana i sređena, tako mi je odmah sve lakše, svaki dan tako kuham.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Slobodno vrijeme Olivera voli provoditi sa svojom obitelji, putovati, ali i odvojiti koji trenutak samo za sebe. Osim toga, uživa u kuhanju za svoju obitelj, koja često pohvali njezina jela, zato joj je suprug bio najveća podrška oko prijave u RTL-ov kulinarski show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Muž me nagovorio na prijavu u 'Večeru za 5 na selu' jer često gledam i pratim vašu emisiju pa sam pristala“, kaže Olivera koja ne razmišlja o pobjedi, ali ako osvoji glavnu nagradu, već zna kako će je potrošiti: „Ako pobijedim moja će nagrada ići na račun doma za nezbrinutu djecu. Suprug i ja dugo nismo mogli imati djecu i onda smo mislili posvojiti. Dosta pomažemo djeci i mislim da će oni bolje iskoristiti te novce nego mi, da su im potrebniji nego nama“, zaključuje plemenita Olivera.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Trenutačno se na prvo mjestu nalaze četiri dosadašnja kandidata s osvojenih 38 bodova, a može li Olivera prijeći tu bodovnu granicu i postati pobjednicom riječkog tjedna – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba