Večera za 5 na selu

'Znamo vas kao malo zločestog!': Božidar nakon opaske u kombiju odgovorio: "Miran sam ko janje"

Dok je Dario Oreški pripremao večeru za kandidate specijalnog tjedna 'Večere za 5 na selu', u kombiju se atmosfera brzo zahuktala, a Snježana i Bernardica evocirale su uspomene na njega

RTL.hr
27.12.2022 09:00

Blagdanski i varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je YouTuber Dario Oreški . Iako je zvijezda društvenih mreža, Dario je po zanimanju kuhar. U RTL-ov kulinarski show prijavio se kako bi pokazao svoje umijeće i znanje te stekao nova iskustva i poznanstva.

Voli Dario za sebe reći da je znatiželjan, veseo, uporan i snalažljiv. Najdraže mu je pripremati deserte, a okrenut je domaćoj, tradicionalnoj kuhinji kakvu je kroz život upoznao i zavolio u svojoj Bednji. Slobodne dane voli provoditi s prijateljima na kavi, a rekreativno se bavi fotografiranjem i snimanjem videa. Upravo ga je ta vještina proslavila, njegovo imitiranje Josipe Lisac i njezine verzije himne svojedobno je bilo viralno.

Dario se puno parom bacio na društvene mreže, a trenutno gradi karijeru na TikToku. To ga nije omelo da osmisli kreativne nazive za svoju večeru pa je za predjelo servirao Kinezi pehuste, dok je za glavno jelo stigao Zerolani gudjek s kepunju. Desert je Dario nazvao Peljizuni persti. Dok je kod kuće Dario dekorirao stol i pripremao se za dolazak gostiju, u kombiju je bilo prilično živahno.

Kandidati su prepoznali Božidara i odmah ga suočili sa svim glasinama koje su o njemu čuli. Bernardica je tako Božidaru rekla da je čula da je bio zločest! "Ja vas pamtim kao zločestog, barem ja! Malo kao zločestog vas znamo! I nemojte biti tako kritični", rekla mu je Bernardica. Odmah je Božidar replicirao, rekavši da je on miran k'o janje.

"Imala sam osjećaj kad sam vas gledala da ste bili iz stava; 'ja, ja, ja', jer nitko nije kao vi, jer ste vi profesionalni kuhar. Ništa dobroga nisam vidjela, ne znam. Oprostite, ali moram vam to reći", nadovezala se Snježana i rekla da je Božidar sve kritizirao, na svakoj večeri. "Volite se uzdizati", nastavila je potom Bernardica. Pijanist Ivan je, s druge strane, stao Božidaru u obranu rekavši da se Božidar predstavlja 'visokim' jer je međunarodni sudac i stručnjak u kuhanju!

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!