Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Znate li što je kardamom? Snježaninu namirnicu nisu baš svi prepoznali

Snježana Ivanković otvorila je ovotjednu 'Večeru za 5 na selu', a pripravu slasnih jela započela je pripremom deserta Čuješ li narančasto? U njega je stavila i zanimljiv začin

RTL.hr/ 12.12.2022. u 20:30
Play ponuda

Kontrolorka kvalitete Snježana Ivanković otvorila je ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'. Snježana inače dolazi iz Zagorja, no već dugo živi i radi u Istri. Svoje goste dočekala je u naselju Putini, a stigli su joj turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana, ekonomist Gabriel, organizatorica cestovnog i gradskog prometa Sandra i profesorica ekonomije Lorella.

Ova dama u slobodno vrijeme šeće prirodom i obrađuje svoj vrt, a u kuhinji preferira mesna jela. Voli slikanje, no u posljednje vrijeme taj je svoj hobi je zapostavila zbog posla i ostalih životnih obaveza. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio ju je kolega s posla!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je Snježana ponudila Lukavi luk za predjelo, Krakasto s karakterom za glavno jelo te Čuješ li narančasto? za desert. Kuhanje je Snježana započela s pripravom deserta 'Čuješ li narančasto?' te ubrzo objasnila o čemu se zapravo radi. "Torta od mrkve, oraha, bit će unutra i kardamom, smeđi šećer", opisala je Snježana svoj desert.

Uslijedilo je logično pitanje: Što je kardamom? "Jedan jako fin začin, jako je jak. Jako ga se malo stavlja, za mene je on kralj začina", opisala je Snježana svoj misteriozni začin.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba