Play ponuda
Play ponuda
Današnji domaćin

Zoran još uvijek traži ljubav: 'Dobro bi došla ženska ruka, možda se javi koja nakon večere'

Prvi ovotjedni domaćin u 'Večeri za 5 na selu' iz Rijeke i okolice je 55-godišnji Zoran Lovrić koji je bio kandidat u popularnom showu 'Ljubav je na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 9.5.2022. u 18:00
Play ponuda

Soboslikar Zoran dolazi iz mjesta Viškovo pokraj Rijeke, a u RTL-ovu kulinarsku emisiju prvenstveno se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju, ali i društva. „Bit ćemo veseli i neće biti mirna atmosfera“, najavljuje prvi ovotjedni domaćin koji će gledateljima biti poznat zbog sudjelovanja i traženja ljubavi u emisiji 'Ljubav je na selu'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

 „Bio sam u osmoj sezoni kod Marine u Zagorju. Sve je bilo super, samo što je ona našla drugog dečka“, započinje Zoran pa nastavlja kako još nije pronašao onu pravu: „Dobro bi došla ženska ruka, možda se javi koja nakon večere…“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

I dok Zoran ne pronađe idealnu partnericu za sebe, svoje slobodno vrijeme provodi u druženju s prijateljima, ribolovu ili kuhanju. Za sebe kaže da je smirena i staložena osoba, da je vrlo pozitivan i komunikativan te jako voli šalu. Zoran najčešće priprema jela ispod peke, razna mesna jela i roštilj, a preferira tradicionalnu kuhinju. Samouvjereno tvrdi da u kuhanju nema mana, a svojom najvećom vrlinom smatra to što je organiziran. „Lagao bih kad bih rekao da mi pobjeda nije važna, ali neću biti razočaran ako na pobijedim“, ističe Zoran koji će danas goste pokušati oduševiti svojim specijalitetima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će proći prva 'Večera za 5 na selu' u Rijeci i okolici te kakav će Zoran biti kao domaćin – pogledajte večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba