Večera za 5 na selu

Zoran Mikulandra je rođak Jakovu Kitaroviću pa se našalio: 'Imamo dobru genetiku za žene i kuću'

Jedini ovotjedni muški kandidat popularnog showa je naglasio kako on i gospodin Kitarović nemaju baš velikih kontakta

RTL.hr
29.11.2022 09:45

U selu Zečevo Rogozničko s manje od 250 stanovnika živi Mišela Mustafić sa svojom obitelji. Osim mira i tišine, iz kuće uživaju u pogledu na more te otoke. Po zanimanju je mesarica, ali ova simpatična i vedra 51-godišnjakinja zaposlena je kao spremačica u školi i radnica u fast foodu. Sebe opisuje kao zabavnu, komunikativnu i upornu osobu koja uživa kuhajući za druge, u prvom redu mediteransku i bosansku kuhinju. Mišela je željna zabave, a njezin duh pun optimizma naveo je na prijavu u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' .

Na Mišelinoj večeri, Zoran Mikulandra je otkrio kako mu je ugodno biti u ženskom društvu.

Tom se prilikom predstavio i rekao kako je rodom iz Šibenika, ali je cijeli život živio u centru Grada, točnije rečeno - između Medulića i Poljane. Zoranova majka je baš "građanka Šibenka" te je otkrio njezino djevojačko prezime. Iz razgovora se doznalo da je jedini muški kandidat u ovotjednom izdanju popularnog showa zapravo rođak supruga nekadašnje predsjednice Republike, 54-godišnji Jakov Kitarović .

"Jesmo rođaci, ali nemamo baš velikih kontakata. Jednom smo bili kod njihovih u Rijeci kada je on studirao", dodao je.

Na to se uključila Rahela i rekla kako mu ne treba Jakov jer je Zoran zvijezda sam po sebi, na što je Antonija dodala kako je gospodin Kitarović zapravo domaćica nakon čega je uslijedio smijeh. "To je dobra preporuka, dobri smo za žene. On je najbolji za po kući", rekao je Zoran koji je branio svoj daljnji rod.

U nastavku se 43-godišnji Zoran našalio i rekao kako imaju "dobru genetiku za kuću". Radojka je poručila Zoranu kako bi mu u Krapnju rekli da su papučari. "Kud ćeš ljepše? Lijepo u kući se ujutro probudiš i uživaš s djecom vani", rekao je Zoran koji je dodao kako malo jede, a puno radi.

Dodala je Radojka kako muški iz njezinog kraja nikada ne bi pomogli, a Zoran se složio da ima i takvih pripadnika muškog spola. "To je njima na čast, ali nema ništa ljepše nego biti s djecom", ponovio je Mikulandra.

Unatoč kreativnoj odjeći, Raheli nije promakla Zoranova zlatna narukvica na desnoj ruci. "Ja hoću tu narukvicu. Pogledaj kako je dobra. Bolje ima nego mi. Super je", kazala je te u šali poručila da će Zokiju uzeti narukvicu, ako joj on ne bude poklonio. naravno, Zoki je poručio kako neće dati svoj nakit.