Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Zoran zaintrigirao popisom namirnica: 'Mene je zlatna capica malo zaintrigirala, valjda nije odsjekao lisici noge'

Ekonomist Zoran Jergović ugostit će protukandidate posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5 na selu'.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 5.5.2023. u 10:30
Play ponuda

Diplomirani ekonomist Zoran Jergović posljednji će ugostiti protukandidate u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu'. Dolazi iz Oštarija, a za sebe će reći da je jako vesela i pozitivna osoba. Ima raznovrsne hobije koji uključuju ronjenje, bavi se uzgojem božićnih drvaca, svojim imanjem, puno čita, voli psihologiju, politiku te jednostavno kaže da vodi kvalitetan život i kvalitetno se hrani. Otkriva da mu je najdraža mediteranska kuhinja, za sebe kaže da je pravi stručnjak kad je riječ o pripremi mesa i plodova mora dok isto nikako ne bi rekao za pripremu slastica.

Ipak, u 'Večeri za 5 na selu' moraju se spraviti i slastice pa je Zoran na svom popisu namirnica i za takve sastojke našao mjesta. Na popisu sastojaka našli su se kod Zorana kravlji sir, špek, srnetina, zlatna capica, feferoni, jaja i vanilija.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Mene zlatna capica malo zaintrigirala, valjda nije odsjekao lisici noge! Kravlji sir super, špek odličan, srnetina samo da nije pod auto odletjela, feferoni samo da nisu ljuti, jaja moraju biti domaća", komentirao je Igor popis sastojaka. "Nisam obožavateljica divljači, ali veselim se probati nešto novo. Nemam ništa protiv, bit će ljutoga, vaniliju isto volim, puno očekujem od Zorana. Jak nam je na riječima, tako da mislim da će svakako biti zanimljivo i drugačije od onog što smo dosad probali", zaključila je Lucija.

Kako će se Zoran snaći u 'Večeri za 5 na selu, pogledajte od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba